Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

od paru dni nie myje ciagle zebow i sa o wiele lepsze

Polecane posty

Lol, ostatnio sie kladlem spac w nocy bez umytych zebow raz nawet 2 dni nie mylem bo 2 dni nie spalem xD. Dzisiaj sobie umylem przychodze po 4 godzinach a one takie gladziutkie i k***a biale xD

Gość gość
Lepsze to będziesz miał po paru miesiącach niemycia - w abstrakcyjne brązowe wzorki.

Gość gość
A ja skarpetek już chyba z tydzień nie zmieniałem i jest ok.

Myje jak musze, mycie codziennie zebow tak jak gadaja z colgate i blend a med to totalne brednie, nawyk ktory wpajaja, zeby wiecej ludzi kupowalo ich produkty, bo to najtansze s****wo xD SZczerze, ja czuje ze ta pasta szkodzi moim zebom. Czlowiek jak sie zastanowi to widzi xD.

Gość gość
Im więcej myjesz, tym szybciej sztuczną szczękę będziesz musiał kupić.

Gość gość
TO PRAWDA

Gość gość
ja co prawda myje codziennie ale widze duza roznice na plus odkad uzywam pasty bez fluoru i odstawilam szczoteczke elektryczna

Pale pije? Niby co pije? Dzisiaj wypilem tylko dwie herbaty z mlekiem i pint of pepsi z lodem. Lol A pale tylko sobranie a te fajki to jaram raz kiedys, bo mi sie palic nie chce.

Gość gość
nie myją zebów, nie dbają o higienę a potem tylko miliony tematów o tym jak to : "chcę mieć dziewczynę", "dlaczego nie mam dziewczyny".. brudasy

Hahah, akurat jak sie cozdiennie mylem, caly bylem czysty, peelingi na cialo, krem myje 3 razy i tona kremow, caly gladziutki i czysciutki pachnacy... Myslisz ze to cos daje oprocz wlasnej przyjemnosci? :P Ja wiem ze nie