Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEmilia

Osoby świetujące Sylwestra w domu to NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość gość
Przecież można spędzać Sylwestra w domu nie dlatego, że się nie ma pieniędzy, by wyjść gdzieś i w dodatku gdzieś. Można po prostu lubić przez ten czas przebywać w domu. Tacy ludzie to też nieudacznicy?

Gość gość
dziś Widać kto tu jest plebsem. Ty jesteś plebsem, bo brak ci kultury. Tylko poniżasz innych i im ubliżasz. Za kogo ty się masz? Myślisz sobie, że skoro ty spędzasz Sylwka w Zakopanem w ekskluzywnym pensjonacie, to jesteś lepsza? Haha, koń by się uśmiał. Brak ci kultury i pokory, a to przede wszystkim czyni człowieka nieudacznikiem

Gość gość
nie moge pisac bo twierdzą że spamuje porównaj sobie w necie danitów poczytaj czym sie zajmowali a będziesz wiedział dlaczego lucyfera nazywaja sędzią

Gość gość
To na pewno macie tam mnóstwo rozrywek i szykowania się na wspaniałą imprezę, ale co tam, jak widać odłożyłaś słuchanie szumu drzew i ryków niedźwiedzi na rzecz siedzenia na kafe :D

Gość gość
lucyfer nie jest żadnym sędzią.

Gość gość
Jakie dzieci? Najpierw trzeba z kimś być żeby mieć dzieci a to nie takie proste, omanić kogoś swoją osobą tu potrzeba potężnej sztuczności jakiej sobą reprezentujesz!!

Gość gość
Autoreczko :) zakladając taki temat i wypowiadajac sie w tak żałosny sposób, jak to zdązyłaś przedstawic, pokazujesz tylko jak wielkim nieudacznikiem emocjonalnym sama jesteś. Nieistotne są pieniądze i blichtr. Cale bogactwo czlowiek nosi we wnętrzu, a Ty w środku jesteś zwyczajnie puściutka :)

Gość gość
od kiedy koorfa jakies pastuchy tworzą społeczeństwo kastowe? danici sędziowie, jeszcze inni kapłani etc. coś mi tu śmierdzi i sie dowiem co.

Gość gość
potwierdzam. Ja praktycznie każde sylwestra spędzam w domu, płacząc nad kolejnym beznadziejnym rokiem mojego życia. Przegrałam na 100% i jestem nieudacznikiem :o

Gość gość
niektózy spędzaja sylwestra na ulicy tak jak cały rok. pewnie i zazdrościsz z całego serca?

Gość gość
Ja mam tak samo i chyba już nie jestem w stanie tego zmienić.

Gość gość
wiesz co sie robi w sylwestra? okrada sie mieszkania. to swięto włamywaczy:D zabezpieczyliście swój dobytek? czy aby ubezpiecznienie uwzględnia sylwestra kiedy policja jest zajęta pilnowaniem aby ludziska czieszyli sie bez zbytnich ofiar?

Gość gość
jakbym miał wtyki w kafeteri to bym właśnie taki temat załozył. po co obserwowac pół miasta żebyzdobyc informacje? lepiej je zdobyć od samych ofiar. to kto jeszcze wyjeżdża na sylwestra?:D teraz włamywacze mają hakerów i informatyków to tańsze niz materiały wybuchowe, łomy, wytychy i koszty śedzenia ofiar całymi dniami. jak sie okazuje kafetełe ma w tym swój udział:d] tak czułem, że nie zyją ttylko z reklam:D

Gość gość
To ja was wszystkich o lata świetlne przebijam'! Od 3 lat gdy skończyłem studia,mimo dopiero 27 lat przez 3 lata NIKT mnie nie odwiedził nawet rodzice zwątpili skoro od rana "nie chcę mi się myśleć" wszystkie święta i sylwestry spędzam sam mam 0 przyjaciól i 0 znajomych i żyję!!!!

Gość gość
Emilia a długo będziesz w tym zakopanym?:D

Gość gość
to by pasowało. niby nie mu tu moteracji, policja tu nie zaglada, róbta co chceta, drugi deep net kooorfa:D a tu każdy bierze jakąś działe. teraz to widze i wyjasnia to kilka kwestii. czyli, że moge skończyc nawet w betonowych bucikach w rzece:( no nic. przydadzą mi sie nowe botki:D

Gość gość
Autorka to pasozyt ktora bez meza nic by nie miala

Gość gość
no dobra to ja powiem tak. wychodze za chwile i wracam dopiero za trzy dni. zostawiam kota zeby pinował sejfu i dobytku. poza tym zajrzą pijani sąsiedzi żeby podlać kwiatki może nawet zostawią otwarte dzrzwi;) mam nadzieje, że nikt mi sie nie włamie:(