Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc sprzed kompa

Kto sylvestra na kafe ?

Polecane posty

Gość gosc sprzed kompa

Mam klopoty ze sobą, wiec spedze tego sylvestra w domu, przed kompem. Na ero prawdopodobnie. Czy jest wsrod was ktos, kto spedzi sylvestra przed kompem na ero?

Gość gość
Jakie masz kłopoty ze soba?

Gość Suczka Cycolina
No właśnie jakie masz kłopoty??????

Gość gość
a co to jest "sylvester"? masz problem z językiem polskim - bez wątpienia. jakaś chora moda?

Gość gość
Jesli chcesz moge spedzic z Toba pare chwil ☺ Powiedz cos o sobie.

Gość gość sprzed
mam klopoty erotyczne ze ze sobą. tak to mozna w skrocie nazwac olbrzymim skrocie wlasciwie to mam rowniez cala game innych klopotow np przestalem sie sobie podobac brak samoakceptacji nie chce mi sie tez uprawiac seksu na zywo

Nie mam kłopotów ze sobą a z ludźmi. :( Wyobrażają sobie mnie jako choinkę i zawieszają na mnie swoje frustracje, niepowodzenia. Innymi słowy wyżywają swoje niepowodzenia na mojej osobie, to bardzo dobrze widać na przykładzie forum. Powstają już nawet na ten cel specjalne projekty przegrańców. Wręcz zorganizowane bandy hejterów z MP3, ( czekam na tylko na przekaz video, ale pomarańczowy gnojek nie jest konsekwentny w działaniu) Rozumiem że takiego towarzystwa się nie spodziewałeś, ale rzucę okiem na Twój temat, jak nie masz nic przeciwko temu? :)

Oj Nowy nie dramatyzuj ;) Przecież już dawno sznurujesz swoje buty samodzielnie :) Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i innych użytkowników z Nowym Rokiem :)

Gość gość
to jakie sa te problemy?

Gość gość
jestes samotny? mnie rzucil chlopak i jest mi bardzo smutno :(

Gość gość
Wszystkiego najlepszego Nowemu w Nowym Roku. Aby Stara ekipa wrocila i rzadzila na Nowo:) Pomaranczka

Gość gość
Mucha będzie. Upije się i będzie srała po tematach. Szukała Naja i oskarżała :-(

Erato9, nie każdy o tym jeszcze wie. Myślę o jakiś bilbordach. Zawszę chciałem zostać "twarzą" sznurowadeł. Ale papier toaletowy z napisem "Nowy w mieście" lepiej się sprzedaje. :D x Dla Ciebie również Erato9, już nie będę zdrabniał, bo co sobie ludzie pomyślą :P ;) Wszystkiego najlepszego 🌼

Gość słodka słowianka
To był bardzo dobry rok:) przynajmniej z mojego punktu widzenia;) dziś miałam być w pracy ale nie jestem i bardzo mnie to cieszy:) wpadnę zatem o północy złożyć Wam życzenia :)

A ja w ogóle nie mam kłopotów. Postanowiłam spędzić Sylwestra w domu. Przekornie.

Pani Słowianko ja z Tobą nigdy nie miałem problemu. Nawet w tedy, gdy delikatnie mówiąc nie byłem miły dla Ciebie. Jakoś nie uwierzyłaś że można być aż takim chamem i zawsze dawałaś kolejną mi szansę. :) Jestem Twoim dozgonnym "dłużnikiem". W tym znaczeniu to bardzo miłe. Dlatego w przyszył roku spodziewaj się, że bez buziaka nie odejdziesz, jak na siebie trafimy. :) :P Wszystkiego najlepszego Pani Słowianko :) 🖐️ i buziak :P, chyba że ma on przyjąć wizualizację damskich usteczek :P :P

Nowy życzę Ci zerżnąć słowianke aby zapomniała, że kafe istnieje....dobra spadam bo mi wszystko wypiją i jeszcze ktoś do wyra mi wejdzie z przepicia. AMEN WIEK Chrystusowy was żegna....pomarańcze mam was na Syberii.Proste nic nie warte c***y i tym się żegnam.Noo jednak żegnam się życzeniami dla Zjawy, Peewnej, Fridy, Rogatej, Lary (jeżeli jeszcze tu jest) dużo seksu i nie przespanych nocy w łóżku. AMEN

Gość gość
Ja niestety też przed kompem... ehh