Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn zjadl odzywke dla pakerow, myslicie ze bedzie ok?

Polecane posty

Gość gość

mój maz chyba przechodzi kryzys wieku średniego bo jak 40 wskoczyła na licznik to zapisal sie na silownie popracowac nad rzezba, bo mase to juz mial.. zwlazcza wokol pasa :D i okm nawet sie ucieszylam ze sie za siebie wezmie. ale ostatnio przyniosl serwatke w proszku i dodaje ja sobie do kawy lub pije rozrobiona na wodzie-ble. I dziś omyłkowo robiąc pole we do ciasta zamiast mleka w proszku złapałam ta serwatke... mały zawsze pomaga mi w kuchni, obskrobuje garnki z resztek. i dzis tak sporo mi tej polewy zostalo i tak palaszowal. a potem maz się pyta gdzie jego serwatka? uuuupsss... I wtedy zauważyłam pomyłkę. za 1.5h wychodzimy na Sylwia, mały zostaje z 16letnia córka sąsiadów i nie wiem iść? bo chyba jakby coś mu miało dolewać to już by go brzuch bolał? polewę robiłam o 12...

Gość gość
Jak czysta serwatka to nic nie będzie ;) Ale ona mdła dość jest ięc dziwne, że się nie zorientowałaś. Jak nie jest czysta - to już zależy jak Twoje dziecko reaguje na syf i chemię. Poczytaj skład

Gość gość
no sek w tym ze skladu nie napisali. jest tylko ze serwatka hydrolizowana i zawartosc bialka, cukru itd.

Gość gość
autorko to w końcu dżem ci kapnął na noworodka czy dziecko odżywke zeżarło bo już sie gubie. A na sylwestra nie masz żadnych planów ? bo ja za godzine wychodze i kto bedzie czytał o twoich dżemach

Gość gość
80% zawartości białka? Jeśli tak tzn. że nie ma dopakowanych "dodatków" Ale nawet po tej syfiastej obstawiam, że ewentualnie by go przeczyściło tylko. To są produkty przeznaczone do spożycia a nie domestos ;)

Gość gość
nie ja założyłam temat o noworodku. akurat tak się zeszło... zastanawiam się czy mały nie dostanie boleści i czy nie zepsujemy sylwestra sobie i sąsiadom, bo jedziemy razem. ja już jestem wyszykowana. teraz jedynie wskoczyć w kiecke i wyjść :)

Gość gość
no właśnie obawiam się ze to przeczysci... a wtedy będziemy musieli wracać a z nami sąsiedzi.