Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety niewiele tu sobą reprezentują

Polecane posty

Gość gość

nieustannie naskakują na mężczyzn i żalą się niestety jednak biorąc pod uwagę treść ich wypowiedzi dochodzę do wniosku, że wina tkwi głównie po ich stronie moje drogie Panie czas zrobić rachunek sumienia i choć dzisiaj uderzyć się w pierś i przyznać do błędów facetów wartościowych nie brakuje, a i kobiet zapewne nie mniej jednak prym wiodą osoby, które często nie mają nic mądrego do powiedzenia zastanówmy się wszyscy i postarajmy konstruktywnie ocenić samych siebie bez oczerniania innych bo na czym w istocie opiera się relacja dwojga osób? zawsze wydawało mi się, że na obopólnej odpowiedzialności nigdy nie jest tak, że winę ponosi tylko jedna strona jeśli nawet tak sądzicie i obwiniacie mężczyznę za wszystko to spójrzcie w lustro i powiedźcie to na głos, sama sobie zgotowałaś taki los nawet nie zdajecie sobie z tego sprawę, ale to wy jako kobiety ostatecznie decydujecie o tym czy dopuścicie do siebie faceta czy po prostu go odtrącicie, a co za tym idzie ponosicie wielką odpowiedzialność za swoje czyny i przyszłe konsekwencje czy nie warto czasami pomyśleć 2 razy zanim zwiążecie się z kimś nieodpowiednim? a może po prostu nie reprezentujecie sobą zbyt wiele i dlatego nie stać was na kogoś wartościowego może stąd te żale i oczernianie innych oczywiście zostanę tu zaatakowany i poddany daleko idącej manipulacji mającej na celu zdyskredytować moją osobę ale to nic, bo przywykłem, że kobieta jest jak James Bond często macie dwie twarze i dar do manipulacji najzabawniejsze jest to, że wszystkie wasze wady zarzucacie nam czasami te debaty w stylu mężczyźni kontra kobiety i na odwrót przypominają mi debaty w naszym sejmie wydaje mi się, że to jest niezmiernie żałosne i upadlające dziwie się zarazem, że autorka wątku często nie widzi tego i ślepo wierzy w słuszność własnych argumentów tu dochodzę do sedna sprawy, to co sobą reprezentujemy to jakie ziarno posiejemy, taki plon zbieramy proszę wziąć to pod uwagę w nowym roku życzę wam jak najlepiej wspaniałych mężów, zdrowych dzieci, wiele szczęścia ale przede wszystkim życia w prawdzie z samym sobą abyście potrafiły w tym zamęcie odnaleźć to co najcenniejsze miłość opartą na zaufaniu, wierności i przyjaźni ubogacajcie nasz świat i stańcie się na nowo prawdziwymi kobietami nie zamieniajcie się rolami z mężczyznami bądźcie silne i mądre patrzcie sercem pozdrawiam Szczęśliwego Nowego Roku

Gość gość
oby w nowym roku zmadrzaly amen

Gość gość
Oby nie zmadrzaly, bo co bedziemy bzykac bez zobowiązań i bez większego zachodu? ;)