Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O tym jak go uwiodłam

Polecane posty

Gość gość
On troche przemocy używa w łóżku i to czasem mi nie odpowiada, ale było w porzadku.

Gość gość
On tez jest taki że szuka dominacji, chce jakby panowac nade mną, a ja z kolei taka że musi być tak jak ja chce i koniec

Gość gość
Hmm to uważaj na siebie, skoro ma skłonności sadystyczne i pewnie narcyzem jest do tego. A jest atrakcyjny fizycznie, że Ciebie się czepia?

Gość gość
Jest narcyzem. Musi miec najdroższe i najmodniejsze ubrania, extra fryzure , drogi samochód itd. Jest przystojnym brunetem 190 cm. Mój typ. A ja nie w jego typie. Pamiętam że raz tylko był pod wrażeniem mojego wyglądu, ale tylko dlatego że ubrałam się tak jak on chciał- szpilki 14 cm, krótka obcisła sukienka.

Gość gość
w lozkujestem maartwy... kiepska jestes ... wolnamarta @ interia.pl

Gość gość
Co dalej planujesz?

Gość gość
Mimo tej wiedzy o manipulacji ja dalej nie wiem czemu on ze mną gada dzień w dzień i to długo

Gość gość
O czym? Może się w Tobie zakochał?

Gość gość
Dalej planuje z nim gadać, spotkać się z nim i pójśc na całość. Bo ubieram się jak gimanzjalistka, więc bardziej kobiecy styl , cześciej szpilki, żeby też pragnął mnie w ten najbardziej prymitywny sposób czyli z uwagi na wygląd. Bo ciągle mi mówił że jak dziecko wyglądam z twarzy itd, nie lubiłam nawet jak mnie tak nazywał po swojemu- dzidzia. Irytowało mnie to

Gość gość
Dzidzia :O Dlaczego chciał mieć córkę? Nie miał nigdy żony, dzieci?

Gość gość
Ja z nim o wszystkim gadam. On ze mną też. Tylko on lubi mi napisać czasem że między nami nic nie ma, ja to wtedy olewam. Albo pisze jakie to fajne laski on spotyka na codzien i opowiada bzdety Ściemnia czasem ąz mu nie chcę mówić...

Gość gość
Miał żone dawno temu i ma syna. A córki nie, więc córką zostałam ja

Gość gość
Z żoną się rozwiódł , a potem miał taką jedną z którą był kilka lat i w międzyczasie inne

Gość gość
Co masz na myśli mówiąc pójść na całość?

Gość gość
W każdym razie zdaje mi relacje niemal codziennie z tego co robi jak sie czuje itd, nie wiem po co.

Gość gość
Pójśc na całość czyli zrobic tak żeby juz oszalał na moim punkcie. Dlatego koniecznie muszę bardziej pociągać go seksualnie

Gość gość
Zrób sobie porządną tapetę, nie będziesz wyglądała jak dziecko :D Nie dziwi Cie to, że z Tobą sypia mimo, że uważa, że wyglądasz jak dziecko?

Gość gość
Nie wiem bo czemu to robi bo sam twierdzi że lubi blondynki z wielkim biustem i takie też przede mną miał. On chyba nie chce tez sie odczepić ode mnie ze względu na to że jest moim pierwszym facetem z którym spałam.

Gość gość
Śmieszne jest to że ja już 5 lat temu jak u niego pracowałam zwróciłam na niego uwagę, ale on miał wtedy inną i to długo dosyc I ja nawet nie wiedziałam że on ją zostawił i jakoś wstrzeliłam się w czas kiedy był wolny i wtedy się odezwałam natym facebooku do niego. I się zaczeło

Gość gość
Otworzył się przed Tobą i przywiązała się emocjonalnie. Z innymi miał pewnie tylko kontakt fizyczny. A to, że był pierwszy, też może mieć znaczenie. Dlaczego jego wybrałaś na pierwszego skoro to tylko gra? Czujesz coś do niego?

Gość gość
Pociągał mnie i od zawsze był dla mnie niedostepny, wielki dyrektor który był w zarządzie dużej firmy że tak to nazwe. Taki typowy człowiek sukcesu. Marzyłam wtedy że jak bede w jego wieku i juz po studiach to tez bede jakims dyrektorem. No i wiadomo przystojny wysoki

Gość gość
Ja chcę trzmać jednak dystans i trzeźwy umysł mieć więc nie pozwalam sobie zakochać się w nim, bo wtedy mogę ja wpaść w sidła jego manipulacji

Gość gość
Ale kochasz go?

Gość gość
Aha, a jak go już rozkochasz, to co potem?

Gość gość
Nie wiem. jak czuje sie samotna to wtedy wydaje mi się że tak, a jak pomysle sobie że mnie krytykuje i mna manipuluje to go nienawidze

Gość gość
Jak go rozkocham to nie wiem bo na razie po nim widzę stan uzaleznienia ode mnie, a nie miłości. On jak narkotyku potrzebuje mnie, takiej dziennej dawki. On chyba nie pozwoli sobie pokazać że jest we mnie zakochany bo to taki typ że nie okazuje uczuć tylko lubi dominacje

Gość gość
Skoro on jest narcyzem to zawsze będzie Cię źle traktował. Rzuć go. Zwłaszcza że jest Twoim pierwszym, takie doświadczenia kształtują człowieka. Nie warto. Narcyz nigdy nie pokocha Ciebie prawdziwą miłością, bo nie potrafi.

Gość gość
Ale też szczerze powiem że jemu się czasem myli czy ja nie jestm jego dzieciakiem bo np raz jak nocowałam u niego i poprosiłąm żeby dał mi coś do spania do ubrania to dał mi bluzke swojego 15 letniego syna. Sa wlasnie takie sytuacje że jak dzieciaka mnie traktuje, ale ja tez jak dzieciak sie czasem zachowuje

Gość gość
Narcyz potrzebuje nieustannej uwagi drugiego człowieka, oczu w których mógłby się przeglądać. Dlatego ciągle pisze do Ciebie. Oni mogą być bardzo niebezpieczni. Uważaj na siebie. Poczytaj sobie książki psychologiczne o narcyzach.

Gość gość
No i z tą jedną rzeczą wiem że przesadziłam bo ja do niego mówię tato a on do mnie króliczku. Może dlatego tak z góry mnie traktuje też