Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejkap cyrkowy

Dlaczego kobiety widzą jedzenie jako rozwiązywacz problemów?

Polecane posty

Gość mejkap cyrkowy

depresja - jedzenie, okres - jedzenie, facet ją olał - jedzenie, egzamin olany - jedzenie, nuda - jedzenie, a potem ciągle diety, co za cyrk

Gość gość
Moze nie na rozwiazywanie problemow co na uprzyjemnienie sobie zycia. Ja lubie zjesc cos zmacznego, a jednak jestem szczupla

Gość gość
żrą a potem rzygają, jak to się nazywa, bulimia czy coś, ale faceci tego nie mają

Gość gość
Ja tez nie rozumiem obżarstwa na problemy choc jestem kobieta, ja jak mam problem to zwykle totalnie nie mam apetytu

Gość truskawki i śmietana
plus cała masa dziewczyn/kobiet pali, a potem po doktorach biegają za kilkanaście lat bo choroby różnego typu. Trzeba dbać o zdrowie od młodości myśle, szczególnie jako kobieta.

Gość gość
baby jedzą bez opamiętania a potem doopy jak garaż na 3 auta, i dziwić się że facet zdradza takiego hippopotama, jak baba się tak zapuszcza że aż straszy jak w halloween

Gość gość
Nie tylko kobiety tak mają. Mężczyźni częściej wprawdzie popadają w nałogi, ale zdarza się też również że się objadają. Do pani z 8:56, masz szczęście, że nie możesz jeść podczas problemów. Wiele kobiet jednak zajada stres. To taki prosty proces. Podczas jedzenia wydzielają się endorfiny, które uspokajają, wyciszają.

Gość gość
jedni jedza inni siedza cała dobe na necie inni pija inni cpaja inni palą inni uprawiaja seks nałogowo inni imprezuja bez opamietania inni uprawiaja hazard przegrywajac mieszkanie, zycie kazdy ma cos...

Gość gość
Ja jem nałogowo Moja znajoma jest chuda jak szczapa i ma powodzenia, ale odpala jednego papierosa od drugiego, zamiast jedzenia palenie

Gość gość
A ja i jem i palę. Ale i tak już się wydobylam z depresji i nerwicy lękowej. Nie chodzę juz do psychiatry i psychologa, pracuję i nie sikam w łóżko. Tak naprawdę gruba dupa to żaden problem. Miałam znacznie poważniejsze.