Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy powinnam pójść z reklamacją?

Polecane posty

Gość gość

Poszłam do innego niż zazwyczaj stomatologa bo do "mojej" się nie dodzwoniłam a mi zależało bo wyjeźdżam. Gość miał mnóstwo dobrych opinii w necie, wiadomo gdzie pisanych na jedno kopyto - co od razu zauważyłam ale się łudziłam.. No i zapisywał przez neta. Co dawało wygodę wybrania sobie terminu i godziny. Do rzeczy: Mam podobno same małe dziurki, powierzchniowe na zębach. Moja na razie chciała tylko jednego zrobić, resztę zębów kontrolować. Gość do którego poszłam był bardziej chętny do zrobienia tych dziur abym miała spokój co i ja podzielałam bo panicznie się boje zaniedbać i mieć potem długie leczenie czy stracić zęba + dał mi skierowanie na kontrole zdjęcie wszystkich zębów. Zaczęło sie więc bajecznie. W trakcie mi mina opadła. Wiercił krótko bo to był mały ubytek na końcówce zęba idący od boku tego zęba ( od połowy) i obejmujący jeden szczyt zęba. Dziurę wywierconą miałam w środku zęba całego. Przeraziłam się ale sobie myślę - może wewnątrz był taki ubytek co raczej jest mało prawdopodobne. Potem pomyślałam ze plomba sie nie zepsuje i bd mieć spokój byleby dobrze wyczyścił ubytek. I co?!! I wiecie co? Dziąsło mnie boli, ząb przy naciskaniu też wiec sprawdzam i co??!! środek oczywiście z plombą a z boku mała czarna kreseczka. No szlag mnie jasny trafił. Jak on to zrobił? Wywiercił mi cały środek - podejrzewam że z połową zdrowego zęba siłą rzeczy wiec ubytek na jednej koronie zęba został usunięty ale z boku reszta tego ubytku nadal jest. Mały, mikroskopijny ale jest i boli. I za te przyjemność zapłaciłam w swej nadgorliwości 150 zł. A moja zrobiła mi podobny ubytek bez sensacji z dziąsłem, bez widocznej plomby i nie wywierciła mi całego zęba prawie a cały ubytek też na skraju zęba. I co mam teraz zrobić jak wyjeżdżam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować