Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wróciłem od córki i znów pokłóciłem się z zięciem!

Polecane posty

Gość gość

Ten człowiek od zawsze działał mi na nerwy, od momentu, kiedy zaczął z moją córką chodzić. Potem gdy córka oznajmiła nam, że jest w ciąży,z tym człowiekiem odczułem jeszcze większą nienawiść. Proponowałem córce, żeby została przy nas, urodziła dziecko, że będę się cieszyć, z wnuka ale żona się uparła, że to jej się nie mieści w głowie córka,z bękartem a tamta bardzo chciała wyjść za mąż i się zgodziłem na to, z trudem prowadziłem ją do ołtarza. Urodził się mój wnuczek, naprawdę wyjątkowo dobre, grzeczne, kochane dziecko, w sumie to nie ma nic wspólnego z rodziną mojego zięcia Dzisiaj sytuacja wyglądała tak, że byliśmy u córki zobaczyć jej córeczkę, którą niedawno urodziła. Sytuacja wygląda tak, że wszyscy skaczą wobec nowego dziecka (swojej córce się nawet nie dziwię) ale jej teściowie i ich syn wyprowadzają mnie z równowagi. Zięć mówi do swojego dziecka by się nie pałętał i się na niego drze. Myślałem, że pójdę i mu przywalę. W końcu powiedziałem temu facetowi by dał mu spokój albo przywalę mu po ryju. Potem chwilę czasu spędziłem, z wnuczkiem i powiedziałem mu, że jak ojciec czy tamci dziadkowie będą się na niego krzyczeć to, żeby zawsze do mnie zadzwonił i go ucałowałem. Chwilę później miałem awanturę z żoną, że wtrącam się do rodzinnych spraw córki i rozbijam jej rodzinę. Dla niej to się liczy bardziej zięć niż wnuk.

Gość gość
jesteś super dziadek i tak trzymaj

Gość gość
Dzieci i wnuki to całe moje życie. Szczególnie córka i jej dzieci są dla mnie wszystkim. Jeśli chodzi o rodzinę syna to nic do nich nie mam. Mój syn jest dobrym ojcem, synowa świetną matką to niech sobie sami radzą, mogę im czasem pomóc. Przykro mi po tym co zobaczyłem, jak mój wnuczek jest traktowany przez tamtą rodzinę.

Gość gość
Chyba jesteś za bardzo wpatrzony we wnuka i nie widzisz jego wybryków. Weź go na tydzień to sam będziesz miał dosyć.

Gość gość
Nie wtracaj się w sprawy młodych, pogodz się ze corka jest dorosla i decyduje o sobie. Nie wolno Ci mieszac w glowie wnukowi, on ma swoich rodzicow. Nie wiem jakiego masz zięcia, ale na pewno nie chciałabym mieć takiego teścia, wyprosiłabym Cie z domu za takie zachowanie.

Gość gość
Wnuk często u nas przesiadywał. Był czas, że był nawet miesiąc. Miło mojej niechęci do zięcia, mój wnuczek to jedna z najlepszych rzeczy jaka mnie spotkała.

Gość gość
zazdroszczę takiego ojca. mój od małego bił mamę, potem ukradł rodzinne oszczędności i przekupił sędziów i prokuratorów, a dziś nie chce znać ani mnie, ani brata ani mamy.

Gość gość
Zazdroszczę Twojej córce takiego ojca!! Musisz być dobrym człowiekiem.

Gość gość
Jesteś super dziadek :) wnuk na pewno ci się kiedyś odpłaci :)

Gość gość
Rodzina jest dla mnie najważniejsza Jak już pisałem nie pozwolę, żeby mój ojciec darł się na mojego wnuka przy mnie. Teraz wnuczek będzie wiedział, że jak będzie dziać mu się krzywda to ma do mnie telefonować. Dzieciak z całej rodziny, ze mną ma najlepszy kontakt.

Gość gość
Dziecko musi się czuć bezpieczne. Mój wnuczek może mieć to jedynie przy mnie. Dlatego mam obowiązek chronić go przed ojcem, który po prostu ma zły stosunek do dziecka. Wiem co zrobię, jutro po popołudniu podjadę po dziecko, wezmę go do kina a potem do MCdonalda. Córka pewnie z nami nie pójdzie a mogłaby pochodzić po galerii to kupiłbym jej parę nowych ubrań.

Gość gość
W końcu powiedziałem temu facetowi by dał mu spokój albo przywalę mu po ryju. & Tak to uosobienie dobroci, anioł miłosierdzia.

Gość gość
a jak miałem mu to powiedzieć. Dzieciak musi wiedzieć, że w razie czego ktoś go obroni a ja jestem jedyną osobą, która może to zrobić.

Gość gość
Dzięki temu dziecko będzie wiedziało, że jak tata będzie na niego krzyczeć to w razie czego pojawi się dziadek, który go obroni.

Gość gość
Dzieciak trochę podrośnie i zaczna się z nim problemy wychowawacze. Po co Ty się wtracasz? Ty nie krzyczales nigdy na swoje dzieci? Biorac pod uwagę jezyk jakim się posługujesz to szczerze watpie. Chcesz być dobrym dziadkiem to bądź, ale nie zapomnij ze jesteś ojcem i rujnujesz zycie swojej corce.

Gość gość
Jesteś, dziadku, niezrównoważony, to widać. Wymagaj najpierw od siebie, a do ludzi odnoś się z kulturą, może nauczą się jej od ciebie.

Gość gość
Jako dziadek jesteś wspaniały ale nie można zbytnio rozpieszczać wnusia a coś mi się zdaje że wnusio zacznie tego nadużywać bo będzie wiedział że jest dziadzio które zawsze stanie po jego stronie.

Gość gość
Ja dla swojej rodziny zrobiłbym wszystko. Dziecka nie należy bić ani na nie krzyczeć. Szczególnie na takie wyjątkowe dziecko jaki jest mój ukochany wnuczek. Jest bardzo utalentowany artystycznie. Niestety mojego zięcia nie stać na to, by opłacić mu dodatkowe zajęcia związane z malarstwem lub śpiewaniem. Chłopiec jest bardzo wrażliwy i ja nie pozwolę na to, żeby jaki bufon zarabiający koło trzech tysięcy miesięcznie niszczył dzieciaka.

Gość gość
Wnusio wyrosnie na geja :D dodatkowo znienawidzi wlasnego ojca ,na miejscu corki calkowicie zerwalabym kontakt z takim durnym ojcem .

Gość gość
Na żadnego geja. Wnuczek ma też inne pasje jak granie w piłkę nożną, w kosza, itp. Inna sprawa, że jestem radnym w swojej miejscowości to tak pół serio, pół żartem powiem, że wnuk radnego zasługuje na wszystko co najlepsze.

Gość gość
no to mnie wkurwiłeś. Radny? Czyli za moje pieniądze chcesz inwestować w swojego wnuczka.

Gość gość
pół serio, pół żartem powiem, że wnuk radnego zasługuje na wszystko co najlepsze. I się wydało - zakompleksione toto stare bez kultury

Gość gość
To, że chce najlepiej dla dziecka swojej córki oznacza, że jestem zakompleksiony?

Gość gość
Szanuj rodzine bo jak Ci tylek usiądzie to szklanki wody nikt Ci nie poda. Uszanuj tez wybor corki, bo to jej zycie. A dzieci wszystkie sa wyjątkowe i kochane. Lepiej się przystosuj, bo ja na miejscu zięcia ograniczylabym Ci kontakty z dziecmi do minimum z racji tego, ze masz na nie destrukcyjny wpływ Panie Radny ;)

Gość gość
I teraz widać że dzieciak to będzie rozpieszczony bachor przez dziadzia radnego któremu wydaje się że wszystko mu wolno.

Gość gość
Nie kłóć się z zięciem. Tobie chyba chodzi oto , żeby skłócić dziecko z zięciem, córkę z zięciem, by mieszkali u ciebie. Proponuję wizytę u psychiatry.

Gość gość
szkoda dzieciaka, że wychowuje się w takich warunkach.

Gość gość
super dziadek Tak trzymaj!

Gość gość
jezeli ziecia i corke nie stac na oplacenie dodatkowych zajec dla dziecka to nad czym zastanawia sie dziadzio-wielki radny bezradny? oplac bogaczu dla wnuczka takie zajecia, patrz jak sie rozwija tylko zeby nie przyszlo ci do glowy wypominanie tego corce i zieciowi:D x jednak uwazam, ze jest to marna prowokacja 0/10