Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wróciłem od córki i znów pokłóciłem się z zięciem!

Polecane posty

Gość gość
Córce akurat nie będę nic wypominał. Dzisiaj około godziny dwunastej podjechałem do córki i wziąłem wnuka do kina, później do MCdonalda a na koniec na zakupy. Przynajmniej mogłem z nim porozmawiać, tak długo jak chciałem i nikt mi w tym nie przeszkadzał. Ani moja żona, ani mój zięć, ani nikt inny.

Gość gość
A jak ci się, dziadziu, z żoną układa? Czy to nie jest tak, że z bliskimi, którymi nie da się manipulować ani panoszyć z kompleksikami 'radnowskimi'kontakt masz marny?

Gość gość
Co ma żona do tego, owszem różnie się układa a nie dogaduje się tylko z zięciem i jego rodziną

Gość gość
Jeśli czujesz, że wnuk jest wrażliwcem i może mu się dziać krzywda ze strony prostackiego ojca i podobnych mu dziadków wspieraj i chroń go na ile możesz jednak nie przekraczając granicy, za którą zaczęłoby się rozbijanie małżeństwa córki i buntowanie dziecka przeciwko ojcu. Powodzenia.

Gość gość
Jest pan zwykłym gburem. Nie umiesz się nawet napić z własnym zięciem

Gość gość
zięciowi dziękuj że nie uciekł jak córka zaszła w ciąże.

Gość nie umiał córki wychować
a bierze się za wnuka

Gość gość
super dziadzio! Tak trzymać!

Gość gość
Musi być tak jak dziadzio chce, bo on jest radnym. Podważanie autorytetu ojca i nastawianie wnuka przeciwko niemu wyjdzie Wam wszystkim bokiem, bo ojciec to ojciec. Dziadziu Ty już swój czas na wychowanie miałeś, wracaj więc na swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
wnuk to wnuk, nie dziwię ci się, że się wkurzyłeś bo też bym był wściekły, że moja krew jest źle traktowana.

Gość gość
juz powinni cie odstrzelic, ze wziales wnuka do mc donalda na govniane zarcie.

Gość gość
Od czasu do czasu jak dziecko zje coś niezdrowego to mu nie zaszkodzi. Dzieci należy rozpieszczać i nie można drzeć na nich mordy jak robił to mój zięć.

Gość gość
Fajnie jest mieć takiego ojca i dziadka. Dobrze, że stanąłeś w obronie wnuka to twoja krew i nie pozwól sobie na to, by jakiś fagas twojej córki (zięć czy konkubent - ojciec czy ojczym) podnosił ryj na tego malca.

Gość gdybym miał takiego teścia
to biorę za szmaty i wywalam za drzwi na zbity pysk a wnuka to byś se mógł co najwyżej na zdjęciach pooglądać bo nawet żonie bym zabronił się z tobą spotykać.

Gość gość
15:27 Za drzwi to ciebie dzieciaku, mocny tylko w mordzie pewnie jesteś, a na co dzień pod pantoflem żonusi i mamusi. Myli ci się męskość z chamstwem.

Gość gdybym miał takiego teścia
nie mam żony odpowiedziałem hipotetycznie. Jak to wygląda by jakiś obcy chłop wtrącał się do cudzego dziecka któremu na dodatek nie dzieje się krzywda.