Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kiperski

Przyjaźń

Polecane posty

Mam problem i nie wiem co robić, mam 19 lat, parę miesięcy temu odezwała się do mnie stara znajoma, zakumplowaliśmy się i już po miesiącu zabrałem ją ze sąbo i swoimi znajomymi na wakacje, wtedy sie do siebie zbliżyliśmy, całowaliśmy się, przytulaliśmy i było na prawdę miło. Wydawało mi się że w końcu ułoży mi się moje życie miłosne i własnie to ona jest tą jedyną. Tylko był jeden problem, ona była po rozstaniu z chłopakiem, była z nim 2 lata i wciąż coś do niego czuła i w jakimś sensie za nim tęskniła, mówiła mi o tym no ale pomyślałem że jak będe ja to zapomni. Niestety, pare tygodni później zaczął do niej wydzwaniać i pisać że przeprasza i nalegał na spotkanie, po jakimś czasie spotkała się z nim no i od tamtej pory zaczęłą się co jakiś czas z nim spotykać. Zakochałem się w niej i byłem bardzo zazdrosny, mówiła mi że oni si.ę tylko kolegują. Jakiś czas później doszło do bliższego zbliżenia na imprezie no i wtedy byłem już pewny że jestem dla niej kimś ważnym, ale dzień później powiedziała żebyśmy o tym zapomnieli bo jestem tylko jej przyjacielem. Przestaliśmy się spotykać. Po 2 tygodniach spotkałem ją, rozmawialiśmy jak kumple i powiedziała mi że już się z nim nie spotyka definitywnie wymazuje go ze swojego życia, no w tym momencie pomyślałem że to jest właśnie ten moment że muszę pokazać jej że ją bardzo kocham, ale niestety ona ciągle powtarzała mi że nic do mnie nie czuje i nei chce być w żadnym związku. Od tygodnia zaczęła się spotykać z chłopakiem "kolega" i powiedziałem jej że jestem zazdrosny i bardzo mnie to boli że jako moja przyjaciółka rani mnie tym że spotyka się z kimś innym. Bardzo ją kocham i nie potrafię o niej zapomnieć, nie wiem co mam teraz zrobić... Jak dochodzi do spotkań, to śmiejemy się, gilgoczemy ale jak wiem że spotyka się z kimś innym to nie mogę żyć, siedze w domu jak zabity i czekam aż wróci żeby do neij napisać. Prosze mi poradzić co mam zrobić... Dodam jeszcze że po wakacjach mówiłą że coś do mnei czuje ale nie wie jakie to uczucie i po tych słowach bardzo się zangazowałem bo jestem z myślą że ona nie jest na mnie taka obojętna

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować