Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Marcin1234567890

Jak ją rozgryźć?

Polecane posty

Witam. Mam 17 lat i mieszkam w lublinie. Pisze poniewaz spodobala mi sie jedna dziewczyna którą widzialem kiedys tylko raz. Jej koleżanka ma dobry kontak ze mną od wielu lat. Dlatego zaprosilem je we dwie na domowke. . kilka dni przed spotkaniem napisałem do niej ( tej co mi sie podoba). Rozmowa sie kleila. Pisalismy cała noc przez 6 godzin bez przerwy. Ona wiedziała ze sie mi podoba. Bo choc malo sie znalismy z rozmowy wynikalo ze do siebie bardzo pasujemy. Lubiła to samo co ja. . czasem puszczalem jakieś teksty z ktorych wynikalo wlasnie to zw mi sie ona podoba i ona chyba tez chciala sie o mnie czegoś dowiedzieć i wszystko wskazywało na to ze nasza znajomosc sie pogłębi. Lecz jak przyjechaly do mnie oczywiscie ona siedziala otoczona grupką dziewczyn i jak czasem chciałem do nich wszystkich cos zagadac to jej tak jak by nie bylo. Siedziała w telefonie i nawet razu sie nie popatrzyła na mnie. . jak poslzismy wszyscy tanczyc poprosilem ją do tanca i sie zgodzila odraazuu. I tanczylismy dwa razy . w trakcie cos zagadywalem ale ona taka speszona cos odpowiadala i sie usmiechala. . na koniec jak odchodzily jej koleżanka sie do mnie przytulila i ona tak patrzyła no i ja juz tak jak bym juz ramiona otworzyl ale podalem jej tylko rękę. Dodam tylko ze wczesniej wszyscy sie dla jaj przytulalismy. No i jak podalem jej reke. Tak sie zasmiala lekko i odprowadizlem je do wyjscia. Na drogi dzien jak do niej napisalem jak tam no i pisaliśmy ale czasem tak jak by dawala takie najprostsze odpowiedzi. I dodam tylko ze ja częściej jakies tematy rozkrecalem. No a teraz mi sie skonczyly. I przestalismy pisac. . gdy mozecie doradzcie mi co mam zrobic czy odpuścić czy nie. I jak juz jak z nią rozmawiać. Z gory dziekuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować