Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem skazana na samotność?

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat i nie mam nikogo. Wiecznie interesowałam się niewłaściwymi mężczyznami. Nie wiem co zrobić żeby w końcu z kimś być. Najgorsze że zwracają na mnie uwagę Ci którzy mnie się nie podobają wcale.

Gość gość
Kto wybredny ten nie ****a

Gość gość
Stały problem, chociaż jego "problemowość" zależy od tego jak to odbierasz. Myśl o pozytywach: przynajmniej nie masz dodatkowego człowieka na głowie.

Gość gość
Jak byłam młoda to podobali mi sie duzo starsi i ciezko bylo na stałe takiego znalezc, a teraz chce kogos w moim wieku i tu jest problem

Gość gość
Jestem starsza od Ciebie i mam to samo. Ale postanowiłam zostawić to Bogu, On - jeśli to dla mnie dobre - da mi faceta.

Gość gość
No chyba dobre bo lepiej miec kogos niz byc samotnym. Szczegolnie jak chce sie miec kogos i sie nie ma, to wtedy sie cierpi

Gość gość
tak,a jaki ten twoj ideał?

Gość gość
Mój ideał, to przede wszystkim taki, który potrafi dać coś z siebie dla drugiej osoby, czyli umiejący słuchać, doradzić, pomóc.

Gość gość
Skąd jesteś i ile masz lat?

Gość gość
Najgorsze że zwracają na mnie uwagę Ci którzy mnie się nie podobają wcale. x A co za sztuka samej zwrócić uwagę na takiego, który ci się podoba? I spróbować go zaczepić, chyba że korona z głowy spadnie. Same jesteście sobie winne, lepiej narzekać niż coś zrobić.