Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzialem ostatnio parke w tramwaju on totalny nieudacznik wystraszony nie odzyw

Polecane posty

Gość gość

al sie , zahukany a ona mega dupa, wygadana, seks az z niej kipial. Zastanawiam sie jak ci kolesie to robia? Jak oni poznaja takie d**y? Juz nie pierwszy raz taka pare widze. Znam nawet parke koles po szkole zawodowej handlowej, pracuje w pizzerii jako wyrabiacz ciasta a ona po lekarskim i to jeszcze ona przy nim skacze i biega za nim, jak koles ostatnio focha jej strzelil i poszlismy na browara to chyba z 10 smsow mu w tym czasie wyslala. Czlowiek lepiej wyglada, ma lepsze wyksztalcenie , lepiej zarabia a nigdy doopy nie mial. Skad to sie bierze?

Gość gość
Może dobrze zarabiasz,ale jesteś skąpy? A tamci może biorą kredyty na kaprysy swoich utrzymanek?

Gość gość
Moze oni po prostu podeszli do tych dziewczyn, zagadali i je zdobyli, a ty siedzisz przed komputerem na kafe i nie robisz nic? Tak, to nieraz kwestia czegoś takiego

Gość gość
A moze po prostu przeciwienstwa sie przyciagaja? Ja tez jestem spokojnym introwertykiem a leca na mnie same rozhukane ekstrawertyczne imprezowiczki!

Gość gość
Czlowiek lepiej wyglada, ma lepsze wyksztalcenie , lepiej zarabia a nigdy doopy nie mial. Skad to sie bierze? X Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz to beznadziejny jesteś mając atuty i ich nie wykorzystując.