Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochagocha11

dziwny sposób koleżanki na faceta

Polecane posty

Gość gochagocha11

Cześć, Mieszkam w dość dużym mieście i studiuję. Mam koleżankę, której zachowania nie mogę zbytnio zrozumieć, nie wiem, czy powinno mnie ono martwić. Otóż zakochała się ona w jednym pracowniku uczelni, z którym nie mamy akurat zajęć, ale widuje się go czasem na korytarzu. Gość pod 40, ale przystojny. Gdy go googlała, przypadkowo znalazła w Internecie jego adres. I wpadła na pomysł, żeby przeprowadzić się do bloku, który stoi niedaleko jego bloku w nadziei, że będzie go często spotykać i że może uda im się zbliżyć. Tylko właśnie najdziwniejsze jest to, że ona twierdzi, ze jej uczucie jest platoniczne i że ona nie chce z nim romansu, zresztą dziewczyna ma swoje zasady, bo gość ma żonę. Mówi, że chciałaby po prostu zakumplować się z nim i wtedy będzie szczęśliwa. Co ja mam o tym myśleć? Czy jej działanie jest normalne? Bo martwię się o nią trochę, bo to moja bardzo dobra koleżanka.

Gość gość
:-D

Gość gość
Jak się z nim zakumpluje to będzie chciała coraz więcjej, natury nie oszuka, ale skoro ona go kocha to nie będzie cie słuchać, musi nauczyć się na własnych błędach