Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PANOWIE czy z samotna matka da sie stworzyc szczesliwy zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Czy jej dziecko przeszkadza? No bo z jednej strony juz na zawsze jest zwiazana z ojcem dziecka, dziecka sobie nie wygumuje z zyciorysu. A z drugiej... to przeciez nadalkobieta ktora potrzebuje uczuc, stabilizacji jak kazdy. Co sadzicie?

Gość gość
jeśli pokochasz je jak swoje to jak najbardziej, dużo jest takich par i są ze sobą szczęśliwe.

Gość samotne matki nie są gorsze
to ze dzieci będą odwiedzać ojca nie znaczy ze kobieta będzie z nim związana,moze chcieć się odciąć od przeszłosci tylko pozwalać dzieciom na kontakt z byłym dla ich dobra i z poczucia sprawiedliwo,tak jak każda ma prawo do miłosci i szczę

Gość gośćmdjgjampga
jak ludzie są mądrzy to poukładają relacje tak żeby ani dzieci ani nikt z dorosłych w tej relacji nie czuł się pokrzywdzony,czasem ojczym może okazać się lepszym tatą od biologicznego ojca

Gość madgt
dzieci dziećmi,te starsze już nie potrzebują mamy 24 h na dobę,zaczynają mieć swój świat,swoich kolegów,zainteresowania,a matka też ma prawo być szczęśliwa bo kiedyś one wyfruną z gniazda

Gość gość
A mnie by brzydzila matka z dzieckiem. Jakis facet zalal forme a ja mam tatusiowac? Chce miec kobiete ktora pierwsze dziecko urodzi moje a nie jakiemus gostkowi. A dziecko wiaze na zawsze chrzciny, komunie, wesele,no cokolwiek wszedzie jako rodzice!

Gość gość
samotne matki to zwykłe puszczalskie które wpadły i nie miały kasy na skrobankę. Kobieta powinna wybrać porządnego mężczyznę zanim zajdzie w ciążę i przed dużą ilością partnerów bo potem taki mężczyzna co się z nią wiąże to zwykły frajer.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sa samotne matki , ktore ukladaja sobie zycie wiec mysle , ze i Ty mozesz.

Jeżeli nowy partner nie będzie traktowany jako bankomat+żywy wibrator i nie będzie czuł, że zawsze jest na drugim miejscu to wszystko jest możliwe

Gość gość
Z punktu widzenia faceta. 1. Kobieta musi być normalną a nie patologia 2. Niezależna finansowo od byłego męża. Jeśli żyje tylko z jego alimentow to nie. 3. Były mąż normalny 4. Proste zasady. Mogę lubić twoje dziecko ale raczej go nie po kocham. 5. Najlepiej rozwodnik z rozwodnikiem

Gość gość
Ale głupi temat, ile ludzi tyle opini. 30% czyli jedno na 3 małżeństwa kończy się rozwodem przed upływem 10 lat. Jest mnóstwo takich związków z ludźmi z odzysku i co tu dorabiać ideologię co kto powinien a czego nie. Moja teściowa została sama z 6 dzieci i wyszła drugi raz za mąż za kawalera. Nie ma reguły.

Gość Heniuś
Pewnie, że się da. Mój kolega z pracy taką sobie wziął - taki typowy misio pierdzisio 100 kg, ledwo po schodach wchodzi - ale zna się na serwerach i wyciąga te 5-6 tysięcy na czysto :) Ona niezła cizia - zgrabna, ładna z twarzy. I wszyscy zadowoleni - on ma w końcu wymarzoną laskę a ona ojca dla dziecka. Nawet kondycję trochę poprawił śmigając z wózkiem :)

Gość gość
Mysle ze matki z dzieckiem to biora Ci co nie wierza ze stac je na lepsze dziewczyny, lub Ci co ich zadna wolna bezdzietna nie chciala. Bo nie oszukujmy sie-zbyt wygorowanych wymagan matki z dzieckiem nie moga miec. Same sa z przychowkiem. Moj byly wlasnie wzial sobie dziewczyne z dzieckiem. Smiac mi sie chce bo zawsze mowil ze dzieciatych nie.

Gość gość
Oczywiście że można stworzyć szczęśliwy związek, chyba tylko niedojrzali emocjonalnie ludzie twierdzą że jest inaczej.

Gość gość
mamusia z dzieckiem to albo tatus z dzieckiem albo glab ktorego nikt nie chcial ewentualnie czlowiek chory psychicznie chocby mamuski z bekartami stawaly na glowie i wymyslaly niestworzone rzeczy to fakt jest jeden zaden NORMALNY facet nie wezmie samotnej mamusi jej bekartow i bylego mezusia a zuzyta mamusia z balastem na plecach ktora swoja szanse zle wykorzystala jak potrzebuje czulosci to niech sobie szuka u kogos na swoim poziomie z podobnym balastem albo tak zdesperowanych ze jedynym ratunkiem dla nich to taka mamusia

Gość gość
Tu na kafeteri duża część panów to gimbaza wiec nikt ci sensownie nie odpowie! Moim zdaniem taka kobieta często ma dużo więcej ojelu w głowie niż kilka lat młodsza dziewczyna bez dziecka. Ale to wszystko zależy. Pewnie są takie zdesperowane co szukają ojca dla dziecka. Ja jestem po rozwodzie, mam dziecko. O rozwodzie zdecydowałam ja. Dobrze zarabiam i mam wysokie alimenty. Nie szukam faceta ale jestem otwarta na ciekawego faceta. Nie pozwoliłabym aby mój nowy facet dawał mi kasę na życie lub dziecko. Nie po to się rozwodzilam żeby znowu być od kogoś uzależnioniona. Mam 30 lat i jestem atrakcyjna. Na brak adoratorow nie narzekam ale fakt ze mam dziecko odstrasza facetów którzy chcą tylko seksu:) Wiec

Gość gość
A na faceta z jajami to mam jeszcze czas. Myślę że na świecie jest dużo wartościowych ludzi i może kiedyś takiego znajdę. A jak nie to trudno. Jestem spełniona jako kobieta bo jestem juz matka i nie mam presji:)

Gość samotna dumna matka
nikt wam nie każe wiązać się z samotnymi matkami,ja nawet nie chciałabym faceta dla którego problemem jest kasa czy moje dzieci i nie to żebym była cwana czy pazerna,mam po prostu dumę

Gość samotna dumna matka
tylko proszę,nie wmawiajcie samotnym matkom że nie mają szansy na znalezienie dobrego partnera bo to nieprawda,nie każdy facet jęczy i nie każdy uważa się za frajera biorąc pod opiekę cudze dziecko

Gość samotna dumna matka
19:31 jak będziesz chciała to na bank znajdziesz kogoś,mamy do dyspozycji internet,jest wielu samotnych mężczyzn jak nie tu w Polsce to za granicą