Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ma zyc samotna kobieta po 35 ktorej nikt nie chce i ktora pewnie do konca

Polecane posty

Gość gość
Urzeczywistnij się zawodowo i pokaż ile jesteś warta na rynku pracy. Jak będziesz miała kasę i pozycję to znajdą się amatorzy. Chyba że jesteś biedna i niewykształcona to wtedy nic nie pomoże.

Gość gość
ciekawe jakbys mnie wyzywał jakby napisala ze nie mam nadwagi:o nie chce rozwodnika i nigdy takiego nie wezme

Gość gość
Urzeczywistnij się zawodowo i pokaż ile jesteś warta na rynku pracy. Jak będziesz miała kasę i pozycję to znajdą się amatorzy. Chyba że jesteś biedna i niewykształcona to wtedy nic nie pomoże.

Gość gość
70 procent rozwodow jest z inicjatywy kobiet i co z dobrym, spokojnym mezem sie rozwodzic? absurd widac cos z nimi bardzo nie tak xxx nie bronię facetów ale teraz takie czasy, że kobiety są gorsze od facetów. Poczytaj na forach co wypisują kobiety mężatki o swoich mężach. Zresztą w rodzinie mam taki przypadek, że moja siostra zdradzala męża, kilka lat miała kochanka bo mąż jej nie zaspokajał. Kochanek ją zostawił, mąż oczywiście o niczym nie wie. Dlatego nie rób z kobiet takich świetych bo często to one są gorsze od tych facetów których nazywacie świniami. Teraz kobiety to większe świnie, i wiele jest rozwodów bo taka mężatka ma za dużo w doopie i mąż się jej znudził, a mąż to fajny chłop, tylko taka szmata szuka księcia z bajki

Gość gość
rozwodnik nie może wziąć ślubu kościelnego amen

Gość gość
ogólnie szokuje i śmieszy zarazem mnie takie myślenie u dorosłej dojrzałej kobiety. Niby stara baba po 35 a myślenie nastolatki. Segregowanie ludzi. Rozwodniki są be, ale kobiety rozwódki są super, bo pewnie to przez złego męża się biedaczka musiała rozwieść. Proste schematyczne myślenie dzielące ludzi na złych mężczyzn rozwodników i dobre kobiety rozwódki. Tylko taka 35 letnia stara krowa nie pomyśli już, że to żona mogła być tą gorszą i z jej powodu się facet rozwiódł. Radzę dorosnąć bo jesteś aż śmieszna Autorko i żal mi cię. Z twoim wyglądem to powinnaś się cieszyć jak w ogóle ktoś na ciebie spojrzy, a nie jeszcze wybrzydzać... Ktoś kiedyś napisał na forum, że im większy paszczur tym bardziej wybredny, to do Ciebie 35 letnia stara panno pasuje jak ulał 🖐️

>>>rozwodnika nie chce, bo zazwyczaj rozwodnik = alkohol i problemy, bicie itp<<< x Jak taka DURNA jesteś, to nie dziw się, że nikt z Tobą żyć nie chce :P. x Odpad, który przez 20 lat nie zainteresował żadnego mężczyzny, niczym w życiu osiągniętym pochwalić się nie może, odrzuca 95% potencjalnych (w jej wieku) mężczyzn, bo w TV mówili, że tacy biją :P. x To nadaje się do serialu M jak MDŁOŚCI :p :p :p.

Gość gość
hahaha ale po co ci gruba krowo ślub kościelny? buhahaha jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, ona MUSI mieć slub kościelny, ty jesteś chyba ze wsi co? jedyny prawdziwy ślub to ten cywilny a kościelny to szopka dla ograniczonych ludzi. Nie dość że gruba, stara, wybredna, to jeszcze zaścianek umysłowy i ciemnogród jęczący że ona musi miec ślub kościelny jakby cywilny nie wystarczył. No cóż życzę powodzenia w poszukiwanie księcia z bajki ale czarno to widzę bo jesteś odpychającą nie tylko z wyglądu z powodu otyłości ale i z charakteru jesteś ograniczoną odpychającą osobą o mentalności baby ze wsi i żaden fajny facet cię nie zechce.

Gość gość
dobrze ci ludzie radza- facet nie jest ci potrzebny do szczescia, bo i tak predzej czy pozniej- nawet jak bedziesz zona i miała dziecko, to znajdzie d**e na boku a ty bedziesz sie zastanwiwac dlaczego nie chce cie bzykac, albo bedzie cie bzykał raz na miesiac zebys z przymusu. Kobieto, zyj dla siebie, rob co chcesz- jak masz prace i gdzie mieszkac, to naprawde jest ok.

Gość gość
gruby kaszalot w sukni ślubnej biorący ślub KOSCIELNY w kościele, no bo przecież to zaścianek umysłowy i kobita ze wsi więc musi się pokazać. Cywilny jej nie wystarczy, ona musi mieć kościelny, dlatego odrzuca fajnych chłopów po rozwodzie, a potem jęczy po forach i płacze do poduszki jaka to biedna i samotna. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :D Leżę i kwicze ze śmiechu :D głupota ludzka jest nieskonczona, a te 35 letnie baby myslące jak 15 latki mnie rozwalają :D

Gość gość
Haha ja sie oburzyli rozwodnicy drugiej i trzeciej kategorii :D nawet 35 latka was nie chce i trudno sie dziwić- ma rozwiedzionego pacana ciągnącego za sobą majdan w postaci byłej baby, alimentów i upierdliwej progenitury nawet bym nie spłynęła :D

Gość gość
To spłyń na szczaw :"D:D:D

Gość gość
*nawet bym nie splunela miało być Durny slownik

Gość gość
faceci to najgorsze swinie:O kazdy zdradza, tylko malo ktory zostaje zdemaskowany, klaa, oszukuja, a rozwody sa spowodowane tym, ze faceci maja za duzo w d****h i nudza im sie zony, przestaja "kochac", interesowac sie zona, leza i pierdza, zero pomocy w domu i checi zajmowania sie dziecmi, a potem jeszcze wtierdza ze byli super mezami tylko zonie cos odbilo, lenie, zdrajdy i nic wiecej :O

Gość gość
najpierw schudnij paszczurze a potem myśl o ślubie i sukni ślubnej :D ostatnio na fejsie widzialam taką grubą krowę chyba ze 150kg wazyla w sukni slubnej, a jej mąż 4 razy mniejszy od niej, jak to zabawnie wyglądalo hahaha

>>>Haha ja sie oburzyli rozwodnicy drugiej i trzeciej kategorii<<< x A gdzie te kategorie przyznają :P ? x >>>nawet 35 latka was nie chce<<< x Gdy miałem 35, to mieszkałem z 27-dmiolatką :D, a czterdziestkę obchodziłem z 26-ciolatką :P. Kilka samotnych, tępych 35-ciolatek biegało koło mnie, ale ich głupota mnie przerażała :(, przed jedną nawet faceci na ulicy uciekali :P :P :P. x >>>i trudno sie dziwić- ma rozwiedzionego pacana ciągnącego za sobą majdan w postaci byłej baby, alimentów i upierdliwej progenitury nawet bym nie spłynęła<<< x Widać głupiego po tekście jego :P. Są rozwodnicy bezdzietni i bezalimentowi :D, ale z byle kim nie zadają się :P.

Gość gość
Nie wyzywajcie tak tej kobiety. Troche kultury! ku*rwa. Źycie może sie różnie układać. Ja ciebie autorko pozdrawiam i życze powodzenia.

Gość gość
Kobieto, zejdź na ziemię! Jeśli, jak piszesz, 35- latka nie chce mężczyzn trzeciego sortu :-D, to niech bierze jednego z ganiającej za Nią, cudownej reszty bez bagażu jakim jest przeszłość. Żaden książę na białym koniu sam z nieba Ci nie spadnie. Rady udzieliła 42- letnia rozwódka będąca w szczęśliwym związku z o niebo lepszym od eksa rozwodnikiem. Zabij mnie... nie mam pojęcia, którego sortu jestem :-)

Gość gość
nie wybrzydzaj, bo zrobi sie z ciebie druga Pawłowicz :D

Gość gość
Z tymi kotami to prawda bo sporo kobiet na portalach randkowych ma fotki z kotami ale z pieskami też są :)

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi jestem autorka tematu,do Panów pieniaczy wyzej-to nie ja pisalam o slubie koscielnym:D nie potrzebuje takiego, Swoja droga klasę macie Panowie rozwodnicy-od grubych swin wyzywać, bosko, kazda chce takiego mezczyzne, co zwraca się w ten sposob do obcej kobiety, co ciekawe ja żadnego nie obraziłam. Klasę macie Panowie, oj macie:o

Ja grubych dziewczyn wyzywać nie będę, bo takie mi się podobają :). Co więcej podobają mi się kobiety w Twoim wieku :), x ale nie wyobrażam sobie życia z kimś, o tak ograniczonym światopoglądzie.

Gość gość
misio 1 nie mam niestety telewizora

Gość gość
lider KODu jest rozwodnikiem.chcialabys takie cos?

To skąd wzięłaś te durnoty o rozwodnikach ? x Wśród znanych mi rozwodników jest nawet kilku policjantów i żaden z nich przemocy w domu nie używał i o dziwo mają doskonały kontakt z byłą żoną i dziećmi :).

Gość gość
Racja autori, tak się do nikogo odnosić nie powinno. Wstyd mi za niektórych tu na forum. Pozdrawiam Cię jeszcze mocniej.

Gość gość
A ile fajnych małżeństw ma koty i psy :-) więc nie rozumiem tej dyskryminacji. Ja tam nie wybrzydzam, ale jestem sama. Tak się ułożyło i już, szczęście nie dopisało, ale nie zgorzkniałam na tyle by wyzywać i wyszydzać kogokolwiek. A Tobie autorko życzę wszystkiego dobrego, zmień coś w swoim życiu na lepsze, tak po prostu dla samej siebie. Nie, nie jesteś za stara na miłość, na to nigdy się nie jest za starym. Głowa do góry.

Gość gość
nie mam kota i psa:o i raczej miec nie bede,nie jestem psiarą

>>>lider KODu jest rozwodnikiem.chcialabys takie cos?<<< x Któraś już dawno zechciała :P. x Co nie zmienia faktu, że jeśli medialne informacje o nim są prawdą, to osobiście za ścierwo go uważam.

>>>nie mam niestety telewizora<< x Dlaczego napisałaś "niestety" ?