Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sercenierozum

Pociaga mnie fizycznie ale nie chcę z nim być. Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość
to poznaj jego swiat on niech pozna twoj i razem wybierzecie czy cos

Gość sercenierozum
Bo nie podoba mi jego styl życia: ciągle coś się dzieje, ciągłe wyjazdy, podróże po świecie, imprezki i bałagan w mieszkaniu, jego czasem nie na miejscu odzywki, jego myślenie: teraz już, natychmiast, tu i teraz, jego bezpośredniość w sytuacji gdy może należałoby się powstrzymać... Wkurza mnie to wszystko, ale nie potrafię poradzić sobie z myślami. Jestem już w wieku, kiedy szukam kogoś na stałe (i być może kandydata na męża) - człowieka dojrzałego, odpowiedzialnego, spokojnego, czułego. On jest zaprzeczeniem tego. Właśnie dlatego. Myślę, że właśnie dlatego mnie przyciąga bo ma to czego ja nie mam w sobie.

Gość gość
Dziewczyno, wpadlas po uszy!! :D Niestety (a moze stety) to serce wybiera, a nie rozum. To ze nie podoba się Tobie jego styl życia itd no to cóż.. I jeszcze skoro mówisz ze podejrzewasz, ze on tez cos do ciebie.. Po co utrudniać sobie życie myślami, "a, nie wypada", "nie wiem czy to sie ulozy"?? Bierz byka za rogi :* A moge wiedziec czemu mu kosza dalas? Wtedy do niego NIC nie czułaś??

Gość sercenierozum
Nic do niego nie czułam wtedy faktycznie, naprawdę. Jeszcze koleżanka mi mówiła, żebym się w to nie pakowała, bo on nie jest dla mnie ( i ja to wtedy potwierdziłam). Za to te, które go nie znały mówiły mi: może będzie poważniejszy już, a ja wtedy je wyśmiewałam i nawet o tym nie chciałam słyszeć. Wkurzało mnie to gadanie ma maksa. Lubiłam go już wcześniej, bo polubiliśmy się od pierwszej rozmowy (tak jak lubi się koleżeństwo).

Gość gość
Tak podejrzewalam, ze wtedy nic do niego nie czułaś. Ja ci powiem, ze miałam kiedyś taka sytuacje, ze mój przyjaciel wyznal mi milosc, bylam w szoku!! Zawsze się dogadywalismy super i nie powiedziałabym ze się we mnie zakochał.. Dalam mu wtedy kosza, przez pewien czas bylo miedzy nami dziwnie, tak jak powiedzialas "obrazil sie". Obecnie nadal sie przyjaźnimy i... To teraz ja sie zakochałam w nim :D po prostu.. Totalne zrządzenie losu :D Ale wiesz co, tak jak ci powiedziałam wyżej, spróbuj z nim być, zobaczysz jaki on jest "od kuchni" :D ja bym spróbowała!! W końcu nikt ci Glowy nie urwie, jestes juz dorosla

Gość sercenierozum
To witaj w klubie, a Ty coś "z tym" robisz? :)

Gość gość
gość dziś Jak długo było miedzy Wami "dziwnie" Po jakim czasie to Ty się do niego przekonałaś?

Gość sercenierozum
Dziwnie było bardzo krótko, bo nie potrafimy się do siebie nie odzywać. Ja zakochałam się w nim w chwili jednej, coś we mnie strzeliło (jak go zobaczyłam po przerwie).

Gość gość
U mnie "dziwnie" tez trwalo krótko, niemal miesiąc jakos, przez ten czas brakowało mi go bardzo.. Ale jak przyjaciela :( przekonałam się do niego ok rok temu... A co ja moce robic? Boje sie ze nasza przyjaźń popsuje, nie wiem czy on do mnie cos czuje, nie mam pojecia, a przeciez się nie zapytam :D Zaluje, ze wtedy gdy się mu podobalam nie czułam tego co dzisiaj.. Kto wie, moze teraz bylibyśmy nadal razem..

Gość gość
A widzisz, powiedzialas "zakochałam się".. Huhuhuhu, chyba juz wiesz co na rzeczy jest :D

Gość sercenierozum
Wiem, nie przypuszczałam, że mnie to spotka w stosunku do tej osoby.

Gość gość
a ja wlasnie czulem ze wlasnie w tobie moglbym sie zakochac i choc brnilem sie rekami i nogami- stalo sie...

Gość sercenierozum
Haha, no widzisz gościu ;)

Gość gość
Milosc a zawsze przychodzi w nieodpowiednim momencie i przeważnie w tej osobie która odradza nam rozum :D I co teraz zrobisz???? Powiesz mu???

Gość sercenierozum
Nie wiem właśnie co zrobić ;(

Gość gość
nawet dawalem jej instrukcje jak ma mnie uwiesc co na mnie najbardziej dziala ,zeby wzbudzic zazdrosc ,a co nie bardzo

Gość sercenierozum
O co chodzi?

Gość gość
Ja właśnie nie wiem o co chodzi ten gościowi, ni z gruszki no z pietruszki, facet, o co cho, o co kaman??? :D A co podpowiada ci serce? Zrób to, co uważasz za słuszne:* często sie spotykacie??

Gość sercenierozum
Nie spotykamy się często, bo on mieszka w innym mieście. Nie wiem co zrobię, narazie postaram się uzbroić w cierpliwość, może mi przejdzie :D

Gość gość
Ja ci powiem ze ja się juz tyle czasu łudzę ze mi przejdzie i wielka dupa :(

Gość sercenierozum
No trudno, co ma być to będzie ;)

Gość gość
Musisz wsłuchać się w samą siebie ;) W fazie uderzenia hormonów czyli tej początkowej ma się ciężkie klapki na oczach i trudno o trzeźwy umysł, także nie dziwię się Twojemu rozdarciu. Podniecenie przysłania wady i obawy i tłumi intuicję. Ja jestem z natury ostrożna, także chciałabym się najpierw upewnić czy druga osoba też coś podobnego do mnie czuje, czy chce się ze mną spotykać i dobrze poznać.. czy może tylko myśli o jednym i na tym chce zakończyć. Ważne żeby mieć takie same oczekiwania wobec tej relacji wtedy człowiek nie jest mocno poraniony w razie czego.. ;) Dodam jeszcze tyle, że już 8 lat jestem z facetem, który nie był w moim typie heh ale okazało się że pokazywane przez niego zachowania miały się nijak do jego prawdziwej osobowości.. zonk Zaryzykowałam ;)

Gość gość
A macie wspólnych znajomych, od jak dawna sie w ogole znacie?

Gość sercenierozum
Znamy się już parę lat, mamy wielu wspólnych znajomych ;) Wiem, właśnie intuicja podpowiada mi, żeby się temu nie poddawać mimo wszystko. Może poczekam aż trochę ochłonę :) A on jest chłopcem raczej (chociaż już swoje lata ma), a nie dojrzałym mężczyzną, więc duże jest prawdopodobieństwo, że może skrzywdzić (nawet nieświadomie).

Gość gość
no to co zaradzic zeby nie skrzywdzil swiadomie czy nie?

Gość sercenierozum
No właśnie nie da się przewidzieć...Nic.

Gość gość
Moze zadzwon do niego, zapytaj co u niego itd.. Ja bym tak zrobiła :D trzeba walczyc o szczęście!!! Mowie ci zadzwon! A rozmawialas z koleżankami, przyjaciolkami o tym? Co radziły?

Gość sercenierozum
Rozmawiałam z koleżankami i padały ze śmiechu, bo nie mogą uwierzyć. I tak to się zrobiła wesoła atmosfera :D

Gość gość
Jak ja powiedziałam ze zakochałam się w przyjacielu, który jeszcze dwa lata temu wyznal mi milosc nie mogly uwierzyć :D wręcz sikaly ze śmiechu :D dla mnie samej to MEGA DZIWNA SYTUACJA :D

Gość sercenierozum
Dziewczyny juz wcześniej coś wyczuwaly bo chodziłam bardzo zadowolona