Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyznajcie szczerze, czy nie tęsknicie za czasami gdy nie miałyście dzieci?

Polecane posty

Gość gość

I proszę nie robić ze mnie wyrodnej matki, bo kocham moje dzieci cieszę się, że są ale czasem jestem tak przemęczoną kurą... Chciałabym cofnąć czas do tego studenckiego luzu i dłużej się tym nacieszyć, zatrzymać czas w miejscu i odpocząć :( Mam dwójkę dzieci i pochłaniają one cały mój czas. Nie jestem już dawną Kasią. Jestem mamą. Dosłownie straciłam imię. Tylko mama i mama. Czasem opadam z sił :( Mąż był bardzo zaangażowany w pomoc na samym początku przy pierwszym dziecku ale przy drugim nawet mu się śni zmienić pieluchy. Wyglądam jak zombie i zastanawiam w co się wpakowałam :(

Gość gość
Sama nie mam dzieci i niestety boję się że będę czuła to co Ty. Mam bardzo życiową koleżankę i ona też wprost mówi, że macierzyństwo to koszmar, a te chwile gdy dziecko się usmiecha wcale nie wynagradzają całego trudu. Mówi że bardzo kocha swoją córkę, ale gdyby miała cofnąć czas, nie zdecydowałaby się na dzieci

Gość gość
Bo sie wam w dopach poprzewracało i dwójki dzieci nie potraficie ogarnąć!@! Nauczyłyście tylko chlać, impezować. dawać dopy gostkom w kondomach... I za tym zawsze będziecie tęsknić. Mamusie. Phi..

Gość gość
może wtedy wzięłabyś sobie odpowiedzialnego męża i teraz nie była przemęczonym zombie.