Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do tych grubych, nieatrakcyjnych i niezadbanych

Polecane posty

Gość gość

I innych tak określanych przez kafeteryjne chodzące miss Polonię. Jakie jesteście? Bo te ach och i ech to wiem ze puste materialistki.A wy? Kogo szukacie? Co dla was ważne?

Gość gość
A ty jaki jesteś ? Zadbany czy z brzuszkiem psychologu ?

Gość gość
Dumny posiadacz brzuszka :-D

Gość gość
no i fajnie. Trudno o mądrą dziewczynę? Są albo ładne albo mądre? Rzadko intelekt idzie w parze z wyglądem, szczególnie tym podrasowanym. Mądre dziewczyny wiedzą co jest ważne.

Gość gość
Madre dziewczyny nie chca facetow co leca na puste lale

Gość gość
Trudno o mądrą dziewczynę? Trudno, oj trudno. Są albo ładne albo mądre? Nie, ale jeśli w opinii pustaka wygląda się na niezadbaną to wysoce prawdopodobne że wygląda jak normalna kobieta :-) dlatego taki temat.

Gość gość
Faceci mysla chu/jem i leca na wymalowane puste late. Dlatego taki temat:D

Gość gość
Puste lale są w sex shopie

Gość gość
Raczej jestem nieatrakcyjna i niezadbana. Ale szczupła. (Najgorsze jest to, że byłam ładna mając 12-14 lat - po co wtedy być ładnym? Rysy twarzy mi się zmieniły i obiektywnie - jestem przeciętna, jeśli nie brzydka. Czasami może trochę lepiej, rzadko. ) Kogo szukam - zawsze kogoś konkretnego, kogo poznałam przy innej okazji i zwrócił moją uwagę. Kogoś inteligentnego i z poczuciem humoru - to przebija wszystko. Z fajną osobowością, dobrym charakterem. Kto potrafi czasami przyaktorzyć. I jest w miarę pewny siebie (pomimo wyglądu - jestem pewną siebie osobą). Więc poczucie humoru, inteligencja, dobry charakter. I jednak wykształcenie. (Choć to nie konieczne - o ile poprzednie cechy zaświadczają o tejże inteligencji.) :)

Gość gość
Stereotypy, albo ładna albo brzydka? Mam 23 lata, kończę studia, pracuje w zawodzie - rachunkowość, przed świętami dostałam kolejny awans, w wakacje jestem opiekunem na obozach. A wygląd.. hmm skoro faceci potrafią do mnie podejść w autobusie, na imprezie i chcą się umówić, to chyba tłumaczy. Jedyny problem jest taki, że nie szukam faceta na jedną noc. A faceci nie szukają silny i niezależnych kobiet nie zależnie od wyglądu.

Gość gość
Faceci podchodza do lal jak czuja ze to latwe lale i cos z nimi ugraja:D

Gość gość
czyli jeden wyznacznik: nie na jedną noc, tak ;) ?

Gość gość
Nie, nie jeden wyznacznik. Po prostu wielu facetów myśli, że skoro ładna to głupia i szybko mogą zaliczyć. Są inne wyznacznik, jeden z ważniejszych to musimy umieć rozmawiać, mieć wspólne pasje..