Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Panienko przenajświętsza co robic

Polecane posty

Gość gość
wypić 100 ml wódki , na rozgrzewkę

Gość gość
Pracujesz na kafeterii infantylny zj***e :]

Gość gość
Poproś Petru o swetru. ;-)

Mówiłem już 100 razy ze pracuje w biurze. Siedzę w kurtce i się trzęse :( Nie puszcza nas bo terminy gonią.

Gość gość
daj fote zbiura mitomanie zakłamany albo w*********j

Gość gość
Kurwa sami fałszywi ludzie mnie otaczają :D jak żyć!?

Pisałeś też, że żyjesz z renty. x Jak na etatową pracę w biurze, to zbyt dużo czasu, spędzasz na Kafe, w godzinach przedpołudniowych urodzony rencisto. x Pracujący człowiek nie ma czasu, na tworzenie kilku postaci (nicków) na Kafe i ich ciągłe animowanie.

Niczego wam nie musze udowadniać... pracuje jako programista ASP.net. W tamtym roku skończyłem studia

Nie musisz, bo nas to nie interesuje :P. x Dla mnie jesteś tylko małym oszustem i nim pozostaniesz.

Gość gość
a co misio1 myśli o oszce? ona podono też pracuje jest graficzką i robi banery reklamowe a też całymi dniami jest na kafe

Gość gość
Neptyk jest takim samym programistą jak Oszka graficzką i jak ja papieżem :D

>>>a co misio1 myśli o oszce?<<< x Nic, bo mnie ta osoba nie interesowała. x Neptyka przyłapałem, na chamskim i nieudolnym oszustwie, dlatego czuję do niego wstręt. x Jeżeli ta Oszka prowadzi własna firmę lub wykonuje pracę kreatywną, to może być na Kafe o różnych porach. Ja też piszę tutaj, gdy grzebię coś na tym komputerze i są to najróżniejsze godziny. x Żaden informatyk nie nazwie swojej pracy biurową :). Tak wyrażają się tylko typowe biurwy lub specjaliści od łopaty.

Gość gość
właśnie hehe

Jestem.. ale dla was jest to coś czego nigdy nie zrozumiecie choćbyscie 100 lat książki czytali o programowaniu..

Napisałem ze pracuje w biurze a nie praca biurowa a po 2 misiu widzę ze znasz wszystkich informatyków ;) Chamskie i nieudolne oszustwo powiadasz :D ciekawy jestem jakie ;) Twoje oszustwa ładnie wypisał analizator :D🖐️

Gość gość
analizator to TY neptyk debilu

Gość gość
i o Namysłowie też ty n*******lasz

Gość gość
Mysia neptyk misio 1 wejdźcie na kafeteria forum na temat skandal na granicy francusko brazylijskiej misio 1 jesteś alfą i omegą to pewnie wiesz że Francja graniczy z Brazylią?

Gość gość
Masz coś do Namysłowa czemu wy tak najeżdżacie na namysłów co wam to miasto zrobiło co?

>>>a po 2 misiu widzę ze znasz wszystkich informatyków<<< x Moją pracą dyplomową był program do obliczania parametrów pewnych układów elektronicznych. x Mam "na sumieniu" :) uruchomienie systemu, który przez 6 lat zarządzał produkcją sporej fabryki :). x Pracowałem przy wdrożeniu na Śląsku systemu, z którego do dzisiaj korzystają miliony osób :P. x Połowa moich kolegów z technikum, ma dyplom mgr inż. informatyk. Czy to wystarczające powody, bym wiedział, jak o swojej pracy mówią prawdziwi informatycy :P ? x Teraz wybacz, ale zaraz będę musiał jechać, by dostarczyć efekty mojej pracy i zdobyć pieniążki na życie :P.

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat skandal na granicy francusko brazylijskiej

Gość gość
misio jak ty sie lubisz kompromitować mitomanie ;)

@ misio1 dziś "Moją pracą dyplomową był program do obliczania parametrów pewnych układów elektronicznych." x A to nie byłeś wcześniej budowlańcem? Albo ochroniarzem? Albo handlarzem? Albo historykiem gdzie wykłócałeś się, że papież wysyłał wyprawy krzyżowe aby szły z pomocą dla muzułmanów (???) i razem z nimi atakowali chrześcijan w Ziemi Świętej (??? co kurfa???) :D :D :D Co do elektroniki to pisałeś kiedyś, że jesteś elektronikiem z wykształcenia. To było w temacie gdzie doradziłeś dziewczynie aby wyczyściła wentylatorek komputera ze.. (uwaga) szlamu! :D Zostałeś wtedy obśmiany, że na wiatraczku gromadzi się kurz, a nie szlam, bo komputer to nie szambo :D x @ "Mam na sumieniu :) uruchomienie systemu, który przez 6 lat zarządzał produkcją sporej fabryki :)" x Czy owo uruchomienie nastąpiło zanim przekwalifikowałeś się z budowlańca na ochroniarza oficera policyjnego czy już po otrzymaniu renty? x @ "Pracowałem przy wdrożeniu na Śląsku systemu, z którego do dzisiaj korzystają miliony osób :P" x Buhahahaaaa!... Leżę i ryczę ze śmiechu :D A czy ten system to nie był aby System Lecznictwa Odwykowego dla Uzależnionych? :D Słyszałem, że mieliście na oddziale nawet Napoleona. Leżał obok ciebie :D x @ "Połowa moich kolegów z technikum, ma dyplom mgr inż. informatyk. Czy to wystarczające powody, bym wiedział, jak o swojej pracy mówią prawdziwi informatycy :P? x Jak ci opowiedzą laiku jak wygląda praca informatyka to może będziesz wiedział. A może nie. Bo wątpię by mózg przeżarty na wskroś denaturatem zdolny był do zrozumienia czegokolwiek. x @"Teraz wybacz, ale zaraz będę musiał jechać, by dostarczyć efekty mojej pracy i zdobyć pieniążki na życie :P" x O, to MOPS już otwarty? :D