Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Panienko przenajświętsza co robic

Polecane posty

Za pozwoleniem, przytoczę pewien znany cytat, aby wszystkim poprawić humor :D "W Polskiej rzeczywistości należałoby odebrać dużo więcej dzieci. Widziałem takie, którym właśni rodzice rozłupywali czaszkę siekierą i nadal im praw rodzicielskich, ani dzieci nie odbierano."

Gość gość
:D

Gość gość
Przecież w czasach technikum misia, jeszcze nie było kierunku technik informatyk. W zasadzie kompy wchodziły do szkół pod koniec lat 80 . A ten mitoman twierdził,że go sb za komuny nękało. A znając jego wymówki zaraz powie, że jego koledzy mają dwadzieścia lat. Czyli misio długo chodził do szkoły , oj długo huehue

Gość gość
misio1 jesteś mam pytanie ?

Gość gość11bfg
a może poleciał na ksiezyc ?

Dla takich ludzkich namiastek jak Wy, każdy przejaw normalnego życia jest mitomaństwem :P. x System w fabryce pracował na węgierskich stacjach dysków. Każdy, kto miał z nimi do czynienia, nigdy nie zapomni nowatorskich zastosowań gumki modelarskiej :P. x Z systemu, przy którego wdrażaniu pracowałem, korzystał chyba każdy z Kafe :P. Nawet w kolebce Neptyka/Master of Masturbation - Namysłowie ten system pracuje do dzisiaj :P. I w odróżnieniu od np. Płatnika, kolejne wersje nie gubią danych :P. Jeżeli Neptyk/Master of Masturbation jest rzeczywiście informatykiem, to powinien już dawno domyśleć się o jakim systemie piszę :P.

misio miałem dać ci spokój a ty mi się ciągle pałętasz pod nogami :D ile ty masz lat 50 - 60 ? zaczepiaj może innych podobnych sobie inwalidów w swoim wieku, mogę cie o to prosić ? :D nie obchodzą mnie endoprotezy, rozłupywane czaszki ani nawet nie chce z tobą gadać o wyimaginowanych systemach które istnieją jedynie w twojej wyobraźni :) moja prośba jest taka :D daj mi k***a spokój bo już nawet nie czytam co tam wypisujesz :D czy może jesteś stalkerem ?

Jedynym inwalidą jesteś Ty sam i Twoje postacie (nicki) na Kafe. Unieruchomiony chorobą wymyślasz swój własny świat. Możesz to robić, póki nie obrażasz innych. Choremu, samotnemu człowiekowi można współczuć. Wulgarna kaleka, budzi tylko zażenowanie i niesmak :(.

Gość panienka  z okienka
tratatatata

Unieruchomiony chorobą wymyślasz swój własny świat. Możesz to robić, póki nie obrażasz innych. Choremu, samotnemu człowiekowi można współczuć. Wulgarna kaleka, budzi tylko zażenowanie i niesmak smutas.gif idealny opis misia1

Gość gość M  M
mozna miec rente i dorabiac sobie!?

W odróżnieniu od Was ja pracuję na siebie sam i co miesiąc wpłacam 1100zł samego ZUS-u. To więcej niż Wasza miesięczna renta :P.

Po gorącą herbatę :P. x Musicie całe swoje życie wokół zasiłków i rent układać, skoro nie wyobrażacie sobie nawet dostania pracy bez posiadania orzeczenia o niepełnosprawności.

Gość gość
Z imbirem polecam :-)

misio a ja ci polecam czerwoną herbatkę pu-erh :) podobno dobra

Gość gość
hahahaha badperła niszczy każdego :D

Gość gość
Podobno? Nie piłeś i polecasz? Idiotyzm :-)

Ja polecam zaprawę (sok) z Horteksu o smaku Imbiru. Pychotka :). x W takie zimne wieczory dobrze smakuje herbata o smaku grzańca z Loyda, albo łyżeczka nalewki miodowej, dodana do gorącej herbaty :).

Gość gość
Dzięki, wolę korzeń :-)

idiotyzm to polecać coś co jest powszechnie znane :) poleć coś niszowego

Proszę bardzo :) : x HERBAPOL - SŁODKA FILIŻANKA - SZARLOTKA Z CYNAMONEM. X Jedyna, znana mi herbata, która jest rzeczywiście słodka (bez przesady) po zaparzeniu :).

akurat pisałem do gość dziś z tą niszową herbatką :D A ta herbatka pu-erh to na odchudzanie :) no ale szarlotke z cynamonem to sobie może spróbuje :D 🖐️

Gość gość
Badperła niszcz każdego :o można tym tłumokiem manipulować we wszystkie strony haha :]

Na odchudzanie kup sobie afrykańską. Przynajmniej smakiem herbatę przypomina :P.