Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor J

Dla B.

Polecane posty

Gość gość
Raczej na forum o grafomanii niech idą, bo na poezji zostaną wyśmiani. Wiedząc to siedzą tutaj.

Gość gość
A ty napiszesz lepiej?

Gość gość
Każdy widzi, że poezja amatorska, może nawet ściągnięta z netu,nie najwyzszych lotów, ale ładna. Czemu mają odchodzić.

Gość gość
Haha, klasyka to to nie jest.Tym niemniej widać,że ktoś pisze z pasją, z nerwem.Może niewyrobione, ale niezłe pióro. Haha, może przyszli nobliści. Na pewno lepiej niech sobie tak piszą niż wszechobecne epitety i wulgaryzmy .

Gość gość
Teksty są lepsze i gorsze.Dla mnie opis znów Autora jest zajefajny, wiersze Romantyczki i jego takie miłe i normalne. Ogólnie cool

Gość Autor J
Zamknij oczy,popatrz na królestwo które odsłaniam. Zobacz, gdzie kończą się nieskończoności. Zamknij oczy,strzeż się zerwania pieczęci. Zobacz, ilu kłamców związanych cierniami. Bój się, A upadniesz. Odważ się, A nigdy się nie zawiedziesz. Wiedza prowadzi, Silnych, którzy potrafią przeciwstawić się Śmierci. Czy ktoś słyszy głos, gdy mówię? Czy marnuję wizje dla świata oślepionych głupców? Wciąż znieważam pustą przeciwność życia, Ostateczna prawda wymówi moje imię. Duchu Nocy,obejmij moją duszę.

Gość gość
a jak masz na imię?

Gość gość
A ja myślałam, że sam to piszesz :O https://www.youtube.com/watch?v=EklLgmAYFBg Zamknij oczy I popatrz w królestwo ktore odsłaniam Zobacz gdzie rodzą sie nieskończnosci Zamknij oczy Strzeż sie sił zerwanej pięczeci Zobacz kłamcow związanych cierniami Bój się A upadniesz Słabosc dusi twoją wolę Odważ się Nigdy nie zawiedziesz Wiedza prowadzi Silnego który potrafi się przeciwstawić Śmierci Więc mowię Ale czy ktoś mnie słyszy..? Marnując wizje na świat oślepionych głupców Wciąz znieważam Pustą przeciwność życia Jeśli tylko dezorientują Ostateczna prawda wymowi moje imie I przemówił Duch Nocy Duch Nocy Duchu Obejmij moją duszę

Gość gość
O' potężny Panie Nocy. Władco bestii. Przynoszący ból i szyderstwo. Ty, którego duch tkwi w każdym akcie przemocy, nienawiści i wrogości. Ty, którego obecność mieszka w każdym cieniu. Ty, który wzmocnisz moc każdej śmierci Ty, który władasz każdą plagą i burzą Słuchaaj Ty jesteś Władcą Ciemności. Ty jesteś Władcą Ciemności. Ty jesteś królem wyjących wilków. Ty jesteś królem wyjących wilków. Ty posiadasz moc, aby zgasić każde światło Bez litości. Bez współczucia Nie będzie odpowiedzi dla pytających dlaczego Twoja ścieżka jest kapryśna, ale i szeroka. Bez takiej rzeczy, jak przeszkoda nie do pokonania. Za każdym razem poświęcasz mnie dla swojego innego sekretu. Podejmuję kolejny krok w kierunku twojego Panteonu. O' potężny Panie Nocy. Władco bestii. Przynoszący ból i szyderstwo. Ty, którego duch tkwi w każdym akcie przemocy, nienawiści i wrogości. Ty, którego obecność mieszka w każdym cieniu. Ty, który wzmocnisz moc każdej śmierci Ty, który władasz każdą plagą i burzą Słuchaaj Ty jesteś Władcą Ciemności. Ty jesteś Władcą Ciemności. Ty jesteś królem wyjących wilków. Ty jesteś królem wyjących wilków. Ty posiadasz moc, aby zgasić każde światło Bez litości. Bez współczucia Nie będzie odpowiedzi dla pytających dlaczego Zawszę będę krwawił dla Ciebie. Zawsze będę chwalił Twoje straszne imię. Zawszę będe Ci służył. Ty zawsze będziesz rządził. Hymn do Szatana. Hymn do Szatana. Hymn do Szatana. Hymn do Szatana. Hymn do Szatana.

Gość Trywik
Proszę Tu coś co ja osobiscie napisalem a nie jakies teksty piosenek czy co wy tam Dajecie Błędami usłana droga moja Kimże jestem,byś musiała czekać Twój głos jak melodia, Jak woda dla spragnionego woja Czy i ja spłonąć muszę jak Troja? Przestań!Bym i ja mógł przestać Błagam o szansę,spojrzenie twoje Przy tobie na powrót sobą się staję Oddam wszystko,pod twymi nogami się ukoję Lecz poddać się nie jestem w stanie Pragnę byś była,została I choćbym miał spłonąć Pragnę byś i Ty kochała Na kurhanie mym wyryte słowa dodane "Pragnął,lecz nie było mu dane"