Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego proponuje mi sex spotkanie 500 zł noc

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś na trafiłem na filmik na YT jak to Polska modelka dala sobie naślac do buzi za parę dziesiątki tys $ .przykre . UW arab potem występował w programie tv i tak z tego lal ze mało się nie sikal .gratuluję rozumu

To akurat nie była prawda z tymi Arabami. Ktoś taką plotkę puścił, podobniej jak z tzw. "uśmiercaniem gwiazd".

Gość gość kiedyś d****a
Ja kiedys, jako 17-18 latka spotkalam się z dwoma facetami za kase i ZALUJE !!!, byl to głownie seks oralny, z pierwszym bylo super, głownie rozmawialismy, bylam u niego w mieszkaniu, fajny facet, mial wlasną firme budowlaną, czysty, zadbany 43 latek, potem no cóz było mi mało...wiec poznalam drugiego, myslalam sobie ze bede miala 2 razy tyle, liczylam ile bede zarabiała miesięcznie, ze to taka prosta sprawa, rozmowa, macanki, lodzik, sex... wiec poznalam drugiego, mlodego, niewiele wtedy starszego odemnie, mowil ze ma 25 lat, sam seks oralny i chcial zebym go przeleciała sztucznym penisem :D wiec zrobilam to, reką go gwałciłam analnie jego dildem, a on stękal... koles byl beznadziejny ogolnie, taki typowy stereotypowy informatyk, niski, drobnej budowy ciala, dziwnie owlosiony jak małpa, nogi mial jak goryl, malutki penisek, okulary, raz sie z nim spotkalam i dostalam 200 zł poznalam trzeciego ( w miedzyczasie spotykalam sie tez z pierwszym ), facet po 30stce, tzw biały kołnierzyk, spotkalismy sie pod Galerią Mokotow w Warszawie, po pracy, podjechal po mnie autem, pojechalismy za miasto za wisle, jeszcze teren stolicy, chcial loda, wpychal mi go na sile w gardlo na szczescie mial malucha ale i tak sie dławilam zbieralo mi sie na wymioty probowalam sie wyrwac glową mowilam ze nie moge zeby przestal a on mnie zwyzywal, mowil zebym brala i lykała bo nie dostane kasy, znow to samo spuscil sie nie chcialam polknąc wyplywalo mi z ust on wsciekly dostałam z tzw liścia w policzek, dal mi 120 zl i kazal w********ac, ze łzami w oczach uciekłam z auta, bylam w jakims lesie na odludzi, szlam pieszo z godzine az doszłam do SKM, wiecej sie z zadnym facetem za kase nie spotkalam :( i zaluje ze w ogole zaczelam to robic

Gość gość
nic dziwnego, że porządni mężczyźni rzadko wchodzą w związki bo z kim?

Gość gość
17:49 mialem to samo napisac :O

Gość gość
to dotyczy obu płci, faceci tez coraz gorsi, zniewieściali, maminsynkowie, delikatni ktorzy nie mają wlasnego zdania, ambicji, sfrustrowani...albo popieprzeni którzy ciagle ćpają, jarają zioło, myslą tylko o sobie, często agresywni , psychopaci :O a kobiety ? materialistki, puszczalskie ktore sie upijają i dają byle komu a potem szukają ojca, idiotki ktore na niczym sie nie znają, nic nie potrafią zrobic w domu... ni to kura domowa, ni matka polka, nawet nie feministka, takie niewiadomo co i mowie to jako kobieta :O coraz gorzej jest

Gość gość

Gość gość
Ja bym się mogła puscic ale za minimum kilkanasccie tysiecy za noc ;) za 100 zł ? haha, wolalabym iść do schroniska dla bezdomnych

Gość gość
Mamy po 18 lat i wszystkie moje koleżanki uprawiają seks za pieniądze i nikt z tego nie robi takiej afery. praca jak praca. takie dorabianie wakacyjne. Jedni pomagają rodzicom na polu, inni pracują w biurach a jeszcze inni uprawiają seks za pieniądze. Ja też będę tak zarabiała bo nie potrzebne jest doświadczenie jak w innej pracy.