Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyglad dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam pytanie dotyczące wyglądu dziewczyny bo nie oszukujmy sie jest on ważny..mam duzy nos taki gruby i ma lekkiego ale naprawde lekkiego garbika którego widac wtedy jak sie wpatrzysz albo jak pije przez slomke k sie tak naprezam natomiast...z przodu jest gitara :) :) nawet bardzo ladnie wygląda i jak jestem pod skosem to tez tylko ten profil okropnie jakos tak niby pasuje do reszty twarzy proporcjami ale ten nochal taki duży grubasek :( ma to jakies znaczenie? Proszę o poważne odpowiedzi bo jestem naprawde w wielkim dole i kazda obraza mnie dobije niemiłosiernie ....

Gość jimzimniokaichuj
Kluk jest najwqżniejszą cześcia wyglądu twojej twarzy

Gość gość
Jak znajdziesz odpowiedniego faceta to nie ma znaczenia. Mam taki nos jak Ty opisałaś, też z garbem ktorego nie widać patrząc z przodu natomiast z profilu wygląda okropnie. Mój chłopak nie ma z tym żadnego problemu, śmieje się nawet że fajnie sie dobraliśmy bo on też ma nie idealny nosek ; D

Gość gość
Bądźmy szczerzy wygląd jest ważny dla osób które oceniają po okładce więc tym bardziej jeżeli ktoś nabija się z twojego wyglądu to nie ma sensu przejmować się taką osobą bo jest debilem. Wnętrze, tylko i wyłącznie wnętrze.

Gość gość
A mogłabyś mi wyslac zdjęcie tego noska?:) a to ze to najwazniejsza czesc to niestety wiem i dobija mnie to jeszcze bardziej ...ale przeszkadzaloby ci to u partnera?

Gość gość
Nikt się ze mnie nie nabija na szczęście :) ale ja sama jakos tak zle z nim czuje tak mnie denerwuje nie ma dnia żebym o nim nie myślała i wtedy mysle "gdyby nie ten profil..."

Gość gość
Czasem ludzie przesadzają z oceną swojego wyglądu, zacznij naśmiewać się z koleżanki że ma wielki nos, a gwarantuję ci że w końcu w to uwierzy :P

Gość gość
No dobra ale mam lustro i widzę mniej wiecej i jak się śmieje to mam wrażenie ze jest jeszcze bardziej kulfonowaty :( ale masz duzo racji ze takie wytykanie daje ludziom do negatywnego myślenia

Gość gość
http://www.google.pl/search?q=operacja+nosa&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5jLzQ7JDKAhUj_nIKHVaCCIMQ_AUIBigB#mhpiv=13 taki wlasnie mam.nos jak laska po lewo :/ i w ogole jestem podobna do niej z boku

Gość smutna czasem
to zbieraj na operację,miałam kiedyś koleżankę z garbatym nosem,kupę lat temu,po skończeniu liceum rodzice jej zafundowali,całkiem inna dziewczyna

Gość gość
Zanim ja uzbieram na operacje to bede miała 50 lat i stara panna zostame :(

Gość gość
5-10K to kosztuje więc nie tak dużo.

Gość gość
No ale sa tez jakies powiklania :(zreszta jak mi zrobią nos i nie bedzie pasowal to chyba wole moj kichol:-P takie tez znajdują mężów :)

Gość gość
Steczkowska ma taki nos i pięknie wygląda.

Gość gość
Na szczęście aż takiego nie mam