Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy grzybica moze bytowac np. na meblach pokojowych?

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie, tak mnie to zastanawia poniewaz kiedy uprawialam seks z moich chlopakiem we wczesnej fazie grzybicy(gdzie nie bylo objawow) zostawilismy prezerwatywy na meblach, jedna trafila na miska bo chlopak nie trafil do kosza itp. I teraz pytanie- czy jest mozliwosc zeby teraz na tych przedmiotach rozwialy sie grzyby? Czy jest im raczej potrzebna duza wilgoc i cieplo? Pytam bo nie wiem czy jakos nie odkazić mebli, a misków nie wyprac w 60 stopniach. Tak samo z posciela, lezalam na kołdrze i byc moze cos "wyplynelo" i teraz moze mi przejsc np ne daj Boze na rece. No chyba ze juz popadam w paranoję :D

Gość gość
Aaaa... no i zapomniałam o najważniejszym. Ponieważ chłopak mi nie dogodził na koniec masturbowałam się ozdobną końcówką poręczy zabytkowego fotela po pradziadku który pamięta czasy zaborów więc pewnie dotykali go nawet bolszewicy i hitlerowcy. Czymożliwe żeby nie pozostawili na nim grzybicy? Chyba na wszelki wypadek kupię pronto do antyków i zrobię sobie irygację ale czy to nie za późno? :(

Gość gość
oj anonimku, to nawet nie bylo smieszne, a szkoda xD w sumie gdyby tak bylo to kazdy by mial grzybice np poprzez dotkniecie klamki w publicznym kibelku ;)

Gość podszyw pod gościa
Przez dotknięcie klamki dłonią raczj nie. Ale przez włożenie sobie do tzipki - niewykluczone! :D