Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo trudno znaleźć fajnego faceta do seksu do zobowiązań

Polecane posty

Gość gość
Ty się nie dzielisz, ale ona tak. Bzykałem wszystkie laski moich kolegów i wiem że to suki. Zwykle samice które lubią k****a w c***e to wszystko w temacie.

Gość gość
up typie.. nie jesteś kolegą tylko śmieciem pedałem i te k***y dostały by plaskacza i śline na pysk, ale Ty miałbyś połamane gnaty i rozy****y łeb ;) nie masz czym się chwalić więc wypi3rtalaj .. po 1 nie kazda zdradza :classic_cool: tak jak nie kazdy facet zdradza sęk w tym że trzeba dbać o związek i nie być obojętną pyyzdą i nie wiązac się z byle kim :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Tutaj można wszystko napisać, a rzeczywistość jest zupełnie inna. Trzeba być najgorszym dupkiem żeby bzykać laski kolegów.

Gość gość
Same chcą wiec seks z nimi to nie sprawa kolegów tylko moja.

Gość gość
r***asz laske kolegi później idziesz z nim na piwo?. Przyznaj się któremuś :D:D:D:D skoro i tak koledzy nic dla ciebie nie znaczą, jesteś fałszywą pyyzda tak jak ktoś tu już napisał

Gość gość
kurffoo nie twoja sprawa to po 1 ... burz się że jesteś kurfaa .... typie na jednego plaskacza :classic_cool: możesz mieć 2 metry wzrostu i ważyć 200 kilo ale ja i tak cie rozj3be tak ze będziesz myślał że przejechal cie walec :classic_cool: miętki flaku

Gość gość
no i wypi3rtalaj bo to nie temat o kurfaach :classic_cool:

Gość gość
Zawsze w fajnym temacie znajdzie się ktoś dużo poniżej poziomu pozostałych.

Gość gość
fajny temat :classic_cool: ale nie o zdradach i ******iu dziewczyn kolegów z takimi typami.... nie zawsze trzeba być miłym i uprzejmym :D:D niech śmieć wie gdzie jego miejsce a nie pisze ze to jego sprawa karwa "kolega" :D:D jeszcze śmieć nazywa tych ziomków kolegami. przyznac się nie przyzna bo pyzda nie facet

Gość gość
ty frajerze nie masz kolegów tylko znasz nieświadomych facetów, nie uświadomisz ich bo jesteś mendą ktora ***** ich dziewczyny i w ogóle w twoim przypadku to pewnie ściema :classic_cool: a te wszystkie bluzgi napisane na ciebie to rzeczywistość ;) morda nie szklanka a jednak starasz się by ci ją stłuc

Gość gość
To już nie moja wina, że są frajerami. A kobiecie się nie odmawia kiedy jest napalona i chce się uwolnić od nudnego typa z małym chujkiem.

Gość gość
To już nie moja wina, że są frajerami. A kobiecie się nie odmawia kiedy jest napalona i chce się uwolnić od nudnego typa z małym chujkiem.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
To nie moja wina, że są frajerami. A napalonej kobiecie się nie odmawia. Robie im przysługę lepiej żeby sami to odkryli.

Gość gość
ale nie jesteś facetem tylko śmieciem :classic_cool: laska która lubi śmieci to jakby kloszard? :D

Gość gość
frajerem jesteś ty i pyzda, ośmieszasz kogoś bo ma k***e w związku?. Popytaj się tu kobiet i nie ściemniaj że masz dużego frajerze, bo gdybyś był taki typ z dużymi jajami przyznałbyś się "koledze' cieciu, skoro sa frajerami to obroni byś się bez problemu :D.. " szczym ryj" bo dobrze wiesz że nigdy sie nie przyznasz :D:D bo frajerzy wyślą cie na OiOM

Gość gość
pewnie oni ****ają napalona dziewczyne tego typa frajera grupowo :classic_cool:

Gość gość__ona
On pewnie nawet nie jest ładny. Jakiś gruby pasztet z pryszczami.

Gość gość
aaaa to forum jest extra uwielbiam bluzgi

Gość pewnie ladniej by było tak
kolesiu który ciupcia, dziewczynki swoich koleżków bardzo chętnie chciałbym ci dać to na co zasługujesz czyli ... bardzo ciężkutko mi to okrelić w jednym zdaniu :classic_cool: albo słoweczku uprzejmie informuje że nie jesteś facetem tylko Pierwsza przednią dziureczką która dziewczynki oddaja mocz robio siu siu hihihihihihhihihih

Gość gość
To że mają łatwe k***y w związku świadczy tylko o nich. I ja ich wychowywać nie będę. A spuścić z krzyża gdzieś trzeba.

Gość gość
takie czasy zasady jakies wartosci idą się j..........ć 😴 sam bym strzelił typa w twarz :classic_cool: zatopił pięść w jego głupim łbie :D:D powodując mu ból

Gość gość
To pewnie jakiś małolat. Ma przerwę między polskim a matematyką.

Gość gość
Weź pod uwagę że lałem na twoją kobietę a tobie nawet odciągnąć z połykiem nie chce. Dorośnij i zmień kobietę.

Gość gość
Ty strugasz idealnego frajera a ja rucham ją w dupę. A potem mi wylizuje.

Gość gość
gość ona. Co z tym mechanicznym seksem? Dowiem się w końcu? Symbian czy coś bardziej groźnego;) A co masz do brzuszka u faceta. Ja mam taki nieduży ale co pod nim to by Cię mogło zadowolić.

Gość psuj posta
psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,

Gość psuj posta
psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,

Gość psuj posta
psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,psuj posta, psuj posta,