Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo trudno znaleźć fajnego faceta do seksu do zobowiązań

Polecane posty

Gość gość

podobnie jak do stałego związku... w ogole malo jest fajnych facetów... sami wyuzdani perwersyjni zboczeńcy z brzuchami jak bęben którym sie marzą anale na dwa baty i pissingi

Gość niekochana kochanka
a ja miałam taki dylemat 1,5 miesiąca temu, a potem szybko znalazłam cudownego kochanka, najlepszego na świecie, przystojny, umiejętny, tylko, że nie Polak

Gość prawictwo pospolite 152
Arab ?

Gość gośćrita
Wcale nie jest trudno. Ja znalazłam szybko i to dużo młodszego. On ma 28 lat,ją 46. Jest przystojny,ma piękne,umięśnione ciało .Jest mi przyjacielem i kochankiem. No i wie jak sprawić przyjemność kobiecie.

Gość gość
gdzie wy znajdujecie tych kochanków ?

Gość AgentOrange   1496
Polecam Ostrą Gęś Wyscigową - jėbie w důpe aż wióra lecą :-)

Gość gośćrita
Wiesz co zbereznik,Twoj komentarz jest chamski. Ja nie muszę się zadowalac byłe czym. Jestem atrakcyjna kobietą i to on o mnie zabiegal. Ja mialam wątpliwości ze względu na różnice wieku. Mną rządzi rozum..nie poped. Wiesz co to szacunek dla drugiej osoby?chyba nie.

Gość gośćrita
Nie..piszesz obok. Ponoc jestes fajnym facetem, czytalam ,że tak jest. To chyba jednak mylna opinia.

w psychologi to co teraz zrobilas nazywa sie strzelaniem prawda... :P prawda strzela ten, kto sie tej prawdy obawia... :p poza tym jestes nie w temacie... :P

Gość gość
znalezc dziewczyne normlna to dopiero cud. Ja sie nigdy nie kochalem :P

Gość
Niestety zgadzam sie...normalnych facetów moge policzyć na palcach jednej ręki...:O I większość z nich znam kilka lat. Przynajmniej wiem że traktują mnie jak normalna dziewczynę, a nie wiadomo co.:) Bo niektórzy jakiś czas się ukrywają...;)

Gość gośćrita
Twoja specjalność nazywa się za to..odwracanie kota ogonem..Ale ok,to bez znaczenia.

Gość gość
good girl gone bad , nie jestes dziewica? :-P

Gość gość
sami wyuzdani perwersyjni zboczeńcy x Ty szukasz kochanka, czy księdza... chociaż ksiądz to może niezbyt dobry przykład, bo oni bywają jeszcze gorsi :P

Gość
gość dziś [23:26 Z tego co mi wiadomo to nie...:D 🖐️ RIto z tym musze się zgodzić. Jest mistrzem w odwracaniu kota ogonem.;):P

Gość
gość dziś A może szuka normalnego faceta bez brzucha-zauważyłam że coraz młodsi są zapuszczeni:O I bez fantazji o orgiach...;)

Gość gość
To nie wiem gdzie wy mieszkacie że widzicie samych upasionych facetów :) A normalnych i fajnych facetów jest od groma, ale najwidoczniej autorka w złych kręgach się obraca skoro nie jest w stanie takowych poznać.

Gość
Bez przesady...:P nie samych spasionych:D chodź jest ich coraz wiecej-a ja lubię bardzo szczupłych więc nieraz dla kogoś normalny-jest dla mnie "przy kości" :D:P- szczególnie Ci koło 30. ;) przystojny facet i ma odstajacy brzuch. :O chociaż wiadomo że nie tylko wygląd się liczy więc jakbym się zakochała to może nie zwracalabym tak na to uwagi. :D

Gość gość
Normalni faceci są od dawna zajęci. Nie siędzą od rana do nocy i piertolą o kupie i zupie. Tak samo kobiety. Nie siędzą tu po nocach. Śpią bo rano w stają do pracy, nie napiertalają z lujami :-O Zbereźniku? Stary zboczony dziad z mięśniem piwnym i trzecim stopniem lustrzycy.

Gość gość
Wielkie uogólnienie gościu, zbyt wielkie. 3 stopień lustrzycy..nie widzi kto..ciągnie???:-D

Gość gość
Ja wstaje o 4:30 do pracy,spędzam tam ok 10 godzin,potem dom. Spię jakieś 4 godziny na dobę. Nie jestem normalna?

Gość gość
4 godziny snu? gratuluje. Sen jest najlepszy na zmarszczki 🖐️

Gość gość
Nikt mi nie daje tyłu lat ile mam,więc chyba pomimo niewielkiej ilości snu nie jest źle:-D

tez spie 4 godziny na dobe, a piszac sobie na kafe obrabiam zdjecia ktore dzis zrobilem... :) fajnie wyszly, beda dobre na reklamy... :P

Gość gość
Ja też, ale jakoś szkoda mi czasu na spanie. Wysypiam sie raz na jakiś czas. Na codzien 4 godziny i wystarczy

czytalem w focusie taka teorie ze czas ten mozna jeszcze skrocic ale trzeba co np 3-4 godziny kimnac sie na 20 minut, tylko w praktyce to nierealne do wykonania... :P:)