Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo trudno znaleźć fajnego faceta do seksu do zobowiązań

Polecane posty

Gość gość
Niestety, w moim przypadku nierealne zupełnie, nie poloze się przecież w pracy.:-) Spedzam tam 10,a bywa ,że i 12 godzin .

Gość gość
Ma być fajny normalny facet. Lizanie c**y i d**y którego oczekujecie jest normalne ? Trzeba wami trząchnąć żeby te wasze fantazje weszły w real bo leżycie jak stare c**y na kanapie. I czasem coś palniecie w klawiaturę. Te chętne d**y są tylko w realu. A te tutaj to zapuszvzone marzycielki, chore, kulawe itd. I banda debili na wózku. Takie akcje znam tylko z realu na gorąco a to jest chyba jakiś klimat dla ubogich fantazji bo do niczego nie dojdzie. I nikt by nie chciał się przerazić widokiem jakiejś oszołomki.

Gość gość
Faceci są bardziej chętni dużo trudniej o kobietę.

Gość gość
wczoraj A ja normalny jestem a sam jestem. Każda dziewczyna jaką znam, leci na kasę,interesuje ją tylko samochod i kasa.

Gość gość
Lizanie cipki uważasz za nienormalne? Więc chyba sama normalna nie jesteś i nic dziwnego że nikt z tobą do łóżka nie chce iść, bo jesteś zwyczajnie drętwa.

Gość gość
Nie debilu. Tylko gdyby przyszło co do czego to byłby jeden wielki paw na widok tych ciał z kafe.

Gość gość
Facet to musi być kulturalny. Pisanie do kobiety ze chcę ją "ru...ć w d..ę" nie jest fajne i świadczy o bardzo przedmiotowym traktowaniu kobiet i braku szacunku.

Gość gość
Do 09:17.masz racje. Szkod słòw na chama. Ja jestem kulturalny i chętny.

Gość gość
A ja to bym chciał z kimś się spotkać nie koniecznie do seksu odrazu.

Gość gość
To idz do kosciola. Tam spotkasz wiele osob.

Gość gość__ona
gość dziś A ty myślisz że wszystkim zależy tylko na mechanicznym seksie?

Gość gość
A na czym? Oświeć mnie gość ona. Ja nie wiem co to sex mechaniczny.

Gość gość
Z mężem po 15 latach małżeństwa. ;P

Gość gość
gość dziś Do 09:17.masz racje. Szkod słòw na chama. Ja jestem kulturalny i chętny. x i uległy czyli taka p***a... kobiete tez potrzebuje takiego "chama" ktory nie będzie jej traktował jako zabawke.. po co jej koleś który będzie wszystkie jej czesci ciała zdrabniał... i gadał " wyciupciam twoją cipuńkę".. kurde samo wyciupciam zapewni ci samotny wieczór i w************y :D:D:D...

Gość gość
mówi sie do takiej w******* cie suko i nie dupczy się 2 minuty i koniec bo doszedłeś.. tylko wali się ją ostro jezeli boli to delikatniej wali i piesci jej cialo wali tak ze sąsiedzi dzwonią na policje bo myślą że żone bijesz ..... do pukajacego dzielnicowego wychodzisz tylko w przepasce na k*****e :classic_cool: by wiedzial ze w domu tym do którego puka dzieje się miłość :classic_cool: kobita ma miec z 10 orgazmów i czuć się jak dentka u wulkanisty :classic_cool: wypompowana a kazda jej dziurka ma byc zaklejona :classic_cool: nasieniem

Gość gość
kobiecie nie trzeba pisać jestem " kultularny i chętny" trzeba jej to pokazac.. kobiecie czasem mozna napisac ze jej sie porzada ale bardziej trzeba to okazywac :classic_cool: by wiedziala ze bedziie miala seks nawet podczas wkładania gęsiny do piekarnika..

Gość gość
gość dziś mówi sie do takiej w******* cie suko i nie dupczy się 2 minuty i koniec bo doszedłeś.. tylko wali się ją ostro jezeli boli to delikatniej wali i piesci jej cialo wali tak ze sąsiedzi dzwonią na policje bo myślą że żone bijesz ..... do pukajacego dzielnicowego wychodzisz tylko w przepasce na k*****e cool.gif by wiedzial ze w domu tym do którego puka dzieje się miłość cool.gif kobita ma miec z 10 orgazmów i czuć się jak dentka u wulkanisty cool.gif wypompowana a kazda jej dziurka ma byc zaklejona cool.gif nasieniem x tylko z babami jest tak ze jak tak maja to pierniczą że tylko o jedno nam chodzi :(... o dupake.. edhhhhh a jak jej nie ma albo malo to źle

Gość gość
by wiedziala ze bedzia miala seksa podczas szykowaniu kanapki :classic_cool: dziecku do przedszkola czy szkoły dzieciok wyjdzie a maz zaaatakuje ja k*****m na stole w kuchni... a nie szuka szmat na portalach albo na forumach :o praca nigdy nie bedzie wazniejza od zony i rodziny :classic_cool: prawdziwy rycesz pochwy nie zmienia :classic_cool: naprawi odnowi ale nie zmieni :classic_cool: kiedy bieresz ślub ślubujesz pochwie i jej właścicielce :classic_cool::D:D:D

Gość gość
Walić to można szkapę po zadzie. A suki to są u weterynarza.

Gość gość
nie wali pod posty szmat z forum czy czatów które by dostać prace na zmywaku w barze z kebabem przer****** sie z kazdym arabem spokrewnionym wiezia z wlascicielem

Gość gość
No bo z nimi tak jest. Gadają że o jedno nam chodzi a rżną się jak króliki. I o to chodzi. One zawsze będą gadać ale chcą być d******** Będzie urażona ale i tak zrobi ci loda.

Gość do good girl gone bad
Niestety zgadzam sie...normalnych facetów moge policzyć na palcach jednej ręki...pechowiec.gif I większość z nich znam kilka lat. Przynajmniej wiem że traktują mnie jak normalna dziewczynę, a nie wiadomo co.usmiech.gif Bo niektórzy jakiś czas się ukrywają...oczko.gif " x faceci potrafią wyczuć kurefffkę na dwa baty:) więc nie narzekaj i nie pieprz szmato :D lepiej sie zbadaj bo tu mowa o wartościowych facetach :classic_cool: nie o miernych burkach łasych na każdą chętną męskich szmatach

Gość gość
Bardzo dobrze to opisałaś.

Gość gość
gość dziś Walić to można szkapę po zadzie. A suki to są u weterynarza. x hmm czegoś tu nie rozumiesz i to jest najzabawniejsze :classic_cool::D chodź cię ciupciać :D:D na mailu :classic_cool: ooohhh aahhh ehhh

Gość gość
lepiej czasem powiedzieć "suko" "walić" skoro nawet takie bzdurne teksty wniosą nutkę pikanterii.. lepsze to od szukania frajerów by patrzeć jak "ciupciają" twoją kobietę 😴 miano " twojej kobiety" to nie byłe tytuł albo słowo bo wybierasz najlepszej jakości mięsko w tym sklepie miesnym :classic_cool: bierzesz najlepszą suczkę z calego stada, nie ma takiej drugiej :classic_cool: moze wyjdę na egoistę ale czymś co jest najlepsze nie dziele się z jakimiś typami :classic_cool: ...

Gość gość
Ciekawe czy jest odpowiednie określenie faceta, skoro kobietę można nazwać suką, to faceta chyba też jakoś?

Gość gość
:classic_cool: ehh suka.. skoro laska ma pretensje do swojego faceta ktorego kocha i wie ze ja szanuje o jedno głupie slowo jak "suka" "walić" To kończy na forum i zakłada taki temat :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Bardzo dobrze to opisałaś. x chyba opisaŁEŚ

Gość gość
gość dziś Ciekawe czy jest odpowiednie określenie faceta, skoro kobietę można nazwać suką, to faceta chyba też jakoś? x klaps w dupkę, albo w cipkę podczas seksu /pieszczot u ciebie pewnie podchodzi pod przemoc domowa?:D

Gość gość
Kwestia preferencji.Jeśli kobieta lubi dominację słowną to suka , ku/rwa , dziw/ka brzmi dla niej jak najlepsza muzyka. Dla mnie tak.