Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu misio1 dalej wypisuje mity o sobie skoro już kompletnie NIKT mu nie wierzy

Polecane posty

Gość gość

nie ma tu już ANI JEDNEJ osoby, która by w to wierzyła. Jaki może mieć cel siedzenie całymi dniami na forum i pisanie czegoś co każdy i tak uważa za kłamstwa?

Gość gość
Misio to projekt, tak samo jak 92 niedorobiony cynicfm prawik itp. 92 juz sie dzisiaj zdradzil

Wasze życie musi być potwornie szare, a Wasz pomyślunek wybitnie ograniczony, skoro wymyślenie skutecznej reperaturki, pozwalającej szybko naprawić napęd dysku i praca przy projekcie, który obecnie jest standardem w całej Polsce, jest czymś mitycznym. x Zresztą czego można spodziewać się po życiowych pierdołach :P, bojących się wyjść z domu :P i przeżywających miesiącami uprzejme spojrzenie ekspedientki z warzywniaka :P. x Waszą wizytówką jest Miruś/Przemuś. Czujecie się tutaj dobrze, bo widzicie w nim siebie samych i podbudowujecie własne ego, świadomością "osiągnięć", o których on marzy. Dla realnych ludzi, posiadanie prawa jazdy, własnego auta i źródła utrzymania, jest czymś normalnym, a nie wymarzonym celem życia :P. x Ps. Trudno byłoby mi siedzieć na Kafe całymi dniami, skoro dzisiaj wróciłem do domu wieczorem, a i teraz musiałem po raz kolejny auto odkopać i kilka spraw załatwić. Nie każdy żyje tak, jak Wy :P.

Gość gość
Dobra misio idz dalej spac bo jeszcze nie wytrzezwiales

Gość gość
MISIO to ANALNY FEEDERS I MITOMAN

Gość gość
" Zresztą czego można się spodziewać po życiowych pierdołach :-P, bojących się wyjść z domu :-P i przeżywających miesiącami uprzejme spojrzenie ekspedientki z warzywniaka :-P. " :-D Genialne! Z autopsji?

Gość gość
Oczywiście. Najlepsze momenty są, jak misio dociśnięty umyka z tematu. Czatuje do nocy, gdzie wydaje mu się , że już nikogo nie ma. W swojej pieniackiej furii nawali milion odpowiedzi z xxxx, zwala sobie w poczuciu dobrzewykonanego obowiązku. Sapię w mentalnym orgaźmie, ale im dokopałem, tym zerom. Przy czym nie widzi kompletnego braku logiki w tym, że na te zera poświęca dzień i noc, wypisując swoje zaiksowane elaboraty. Jest tak klasycznym przypadkiem osoby chorej psychicznie, że łatwo go rozszyfrować.

Gość gość
Ktoś tak głośno krzyczący jakie ma za/je/biste życie jest niezbyt wiarygodny. Jeśli podobne zdanie ma o pani stojącej za ladą w mięsnym, to już nie lubię misia1.

Gość gość
Misio to, Misio tamto Misio sr.... Nie masz wlasnego zycia amebo?

Gość gość
Mam. A Ty co tu robisz? :-D

Gość gość
a ja nie trawie gggb i him

Gość gość
Czytam twoje posty :-) Zawsze mnie interesowali maniacy uciekajacy od rzeczywistosci.

Gość gość
a ja lubię misoi 1. Wolność słowa jest? Jest.

Gość gość
Gratuluję pasji :-D

Gość gość
WSZYSCY, NIKT... Kto Ci daje prawo wypowiadania sie za wszystkich? Chcesz pisac to pisz, ale jako Ty np.: "Ja uwazam, ze..." Chyba ze nie posiadasz wlasnej osobowosci i wiesz, ze jestes nikim i Twoje zdanie nie ma zadnego znaczenia.

Gość gość
Gość 08:17 Dokładnie! Masz rację.

Gość gość
Dpisz xxxx będziesz wiarygodny misio

Gość gość
Ci co wierzą misiowi są po szkole specjalnej, bo tylko tacy uwierza w takie brednie, którym brak podstaw i spójności.

Gość gość
Moze Misiowi wcale nie zalezy co ktos o nim mysli i czy mu wierzy czy nie wierzy.

Gość gość
ja jak widzę post napisany przez tego psychola misio1 to po prostu przewijam dalej nie czytając :) polecam poczułem się znacznie lepiej gdy zacząłem to praktykować :)

Gość gość
To chyba po prostu smutny, samotny facet po czterdziestce.

>>>Ktoś tak głośno krzyczący jakie ma za/je/biste życie jest niezbyt wiarygodny.<<< x A gdzie ja krzyczę :P, że obecnie mam "za/je/biste" życie :) ? Piszę tylko, że pomimo problemów (głównie z uszkodzonym kręgosłupem), które w tej chwili, znacząco ograniczają moje funkcjonowanie, mam dużo ciekawsze życie, od nie robiącego nic Mirusia/Przemusia, czy chwalącego się wypitym alkoholem lub odebraniem renty Neptyka/Master of Masturbation. x >>>Jeśli podobne zdanie ma o pani stojącej za ladą w mięsnym, to już nie lubię misia1.<<< x Bądź tak miła i oświeć mnie :): jakież to ja mam zdanie, o pani stojącej za ladą w mięsnym :). Dzisiaj mam zamiar, zrobić u jednej takiej pani zakupy :) i mam nadzieję, że znowu pośmiejemy się i powygłupiamy :). Wczoraj miałem przyjemność pożartować z sympatyczną kasjerką w markecie i ochroniarzem pewnego urzędu, który zawsze podaje mi rękę na powitanie :). Jak się ludzi szanuje, to można miło z nimi czas spędzać :).

gość dziś >>>Genialne! Z autopsji?<<< x Przeczytane na tym forum :). x >>>Moze Misiowi wcale nie zalezy co ktos o nim mysli i czy mu wierzy czy nie wierzy.<<< x I o to chodzi :). Piszę, bo pisać lubię :), a tutaj robię to niezobowiązująco :). Ja nie zakładam tematów o swoich problemach, najwyżej pokazuję innym, że też mam podobne :) i nie szukam tu współczucia, ani zrozumienia. Czasami muszę poleżeć, jak teraz w łóżku i to pisanie jest ciekawsze od pasywnego oglądania filmu lub wyszukiwania muzyki :). x >>>To chyba po prostu smutny, samotny facet po czterdziestce.<<< x Czasami jak najbardziej. Po to jednak człowiek odczuwa smutek, by potem móc odczuć radość :). Po śmierci dopiero przestaniemy czuć cokolwiek. x Miłego dnia wszystkim, którzy to rozumieją :) . x Ps. Widzę, że odezwali się tacy co, każdą szkołę powyżej gimnazjum, specjalną nazywają :P :P :P.

Gość gość
To znaczy ,że sam sobie napisałeś pierdzący pochwalny post. Bo tylko autor wiedział co miał na myśli, jaka szkoła. Bujaj wory w dedukacji, ironia amebo, o ile skumasz pierdzisiu A i już znalazłeś o co chodził w shellu? Czy wertujesz net w poszukiwaniu? Pseudo informatyku? Podobno masz technikum informatyczne, to chyba algorytmy ciołku miałeś. Bez odbioru mitomanie

Gość Grafit750
"A gdzie ja krzyczę , że obecnie mam "za/je/biste" życie ? Piszę tylko, że pomimo problemów (głównie z uszkodzonym kręgosłupem), które w tej chwili, znacząco ograniczają moje funkcjonowanie, mam dużo ciekawsze życie, od nie robiącego nic Mirusia/Przemusia, czy chwalącego się wypitym alkoholem lub odebraniem renty Neptyka/Master of Masturbation." Tutaj koles ma racje