Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaautorkaa

brak miesiączki, tabletki antykoncepcyjne...

Polecane posty

Gość gośćaautorkaa

Od pół roku zabezpieczamy się z mężem. Ja biorę tabletki regularnie. Teraz mam ten tydzień przerwy tzw. na okres, a okresu brak. Silne upławy i brak jakichkolwiek oznak okresu. Nie piszcie mi że to ciąża bo ze względu na tabletki niemożliwe. Moja córka ma dopiero 8 miesięcy... Co to? Mam 26lat i chodzę do ginekologa żeby mieć wszystko pod kontrolą tym czasem termin najszybszej wizyty za 2 tyg.

Gość gośćaautorkaa
mija 5 dzień od wzięcia ostatniej tabletki.

Gość gość
rozregulowałas sobie układ hormonalny, pigułki to NIE są cukierki; i po co się trujesz, niech mężulek gumke zaklada a nie każe ci sie faszerowac syfem

Gość gośćaautorkaa
Sprawa nieaktualna. Zywa krew. Dawno sie tak nie przestraszylam. Biore tabletki, bo niechce sie ograniczac w seksie z mezem. A guma to jednak tylko guma. Przede wszystkim znam swoja sytuacje finansowa i z drugim malenstwem juz byloby raczej srednio. Lepiej w ten sposob zapobiegac niz bezmyslnie plodzic bezbronne dzieci.

Gość gość
ja dostaję dopiero na piaty dzień po odstawieniu.gdy brałam inne tabletki dostawałam na trzeci dzień więc jak widać różnie może być.w przyszłym tygodniu zaczynam trzeci rodzaj tabletek i pewnie też będzie inny termin.

Gość gość
Nie piszcie mi że to ciąża bo ze względu na tabletki niemożliwe X Masz 26 lat, a myślenie jak 16 latka :O Jak się bzykasz to zawsze ciąża jest możliwa, nawet z tabletkami :O więc jak na pewno nie chcesz "maleństwa" to lepiej odstaw męża od siebie :D

Gość gośćaautorkaa
Moze zachowuje sie jak mloda 16, bo jestem szczesliwa? Mam tak wspanialego meza pod kazdym wzgledem... Najcudowniejsze ze jestesmy ze soba 3lata, jutro mamy 2 rocznice slubu i wiecie co? On ciagle robi mi niespodzianki. Nie gada bez sensu tylko robi! Nigdy mnie nie zranil, nie krzyczy - rozmawiamy i jest najcudowniejszym ojcem na swiecie. Chcialabym opublikowac jego zdjecie i opis jako wzor dla wszystkich gamoni ktorzy swoim zachowaniem i czynami rania SWOJE rodziny.

Gość gość
Zazdroszcze. Jestesmy w podobnym wieku, a moje malzenstwo to kompletna porazka! Moj maz nalezy do tego 2 typu- gamoni - delikatnie powiedziawszy, dlatego odejde przede wszystkim dla dobra dziecka. Ja juz niemam sily walczyc o siebie. Zawalcze o to zeby dziecko niepatrzylo jak mama za byle co jest opier***ana i bita.