Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zdać teorii na prawko, bo jestem debilem.

Polecane posty

Gość gość
A ja nie wiem o co ten cały szum. Przecież autor sam nazwał się debilem - no to chyba wszystko się zgadza, nie? :D

Gość gość
To, ze zdałaś za 1 razem teorii i praktykę, nie znaczy, ze jesteś dobrym kierowcą. Zresztą zauważyłem, że tylko właśnie baby idiotki się tak szczycą tą jazdą i tymi egzaminami. Ktoś może jeździć perfekcyjnie i nie zdać, bo na czymś obleje przez stres, czy cokolwiek innego. Temat zamknięty.

Gość gość
Ale w czym problem?? Autor sam siebie nazwał debilem, więc wszystko się zgadza, nie? :D :D

Gość gość
To, ze zdałaś za 1 razem teorii i praktykę, nie znaczy, ze jesteś dobrym kierowcą. Zresztą zauważyłem, że tylko właśnie baby idiotki się tak szczycą tą jazdą i tymi egzaminami. Ktoś może jeździć perfekcyjnie i nie zdać, bo na czymś obleje przez stres, czy cokolwiek innego. Temat zamknięty.

Gość gaajowy
autor gada o bzdetnych i głupich pytaniach. Jak trochę by pojeździł, to by dopiero zobaczył jakie bzdetne i głupie sytuacje się na drogach zdarzają. Często przez wyłączone myślenie pseudokierowców

Gość gość
najśmieszniejsze jest to, że autor najwięcej tu ujada, a to on nie ma prawa jazdy i przez teorię przebrnąć nie może. Ot, zagadka :D okazuje się, że my kierowcy gó/wno wiemy, on wie lepiej :D

Gość gość
18.48. Trawniona uwaga

Gość gość
Prawko zawsze można zamówić z offshoreidcardscom. Mam i bardzo sobie chwalę!

Gość Kaśka

Hej ja też nie zdałam 2 raz teori. Więc do 3 podejścia robię testy na 360 zdamy to. Powodzenia wszystkim

Gość USTA PELNE SPERMY

TERAZ JUZ WIADOMO SKĄD TYLE WYPADKÓW