Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 raz nie zdałam egzaminu na prawo jazdy płacze i nie nadaję się...

Polecane posty

Gość gość

Kolejny egzamin mam za 3 tygodnie :( Dzisiaj nie rozejrzałam się jak wyjeżdżałam z bramy z wyjazdu z placu i prawie uderzyłam w auto , ale się rozpłakałam i dał mi kolejną szansę, ale najpierw nie zatrzymałam się przed zieloną strzałką przed przejściem dla pieszych i czerwonym światłem a potem wymusiłam pierwszeństwo przed pieszym na pasach i mnie uwalił :(

Gość gość
To rzeczywiście zrobiłaś bardzo podstawowe błędy, które zagrażają bezpieczeństwu innym uzytkownikom ruchu drogowego. Moim zdaniem nie ma co chodzić na egzaminy (szkoda twojej kasy i frustracji, że znów nie zdalaś) lepiej zainwestuj w dodatkowe godziny jazdy i na egzamin umów się dopiero wtedy, gdy będziesz pewna swoich umiejętności i nie będziesz popełniać takich błędów jak dziś na egzaminie.

Gość Kamilkaa112
Cały proces zdawania egzaminu w Polsce moim zdaniem jest mocno niedopracowany. Egzaminatorzy często oceniają zdających ludzi według własnych upodobań, a nie według ich umiejętności za kierownicą. Z tego co słyszałem, coraz więcej ludzi wyjeżdża za granicę aby zrobić prawo jazdy, kiedyś było głośno o zdawaniu na Ukrainie, a ostatnio natknęłam się na stronę, gdzie jest dokładnie opisane jak zdać prawo jazdy w Anglii http://www.emano.co.uk/jak-zrobic-prawo-jazdy-w-uk/angielskie-prawo-jazdy-kat-b-samochody-osobowe.html Podobno można je zdawać w języku Polskim, a sam egzamin przebiega zupełnie inaczej niż w Polsce

Gość gość
To chyba powinnaś dać sobie spokój

Gość gość
lepiej sie skarbie ozeń z kierowcą i nierob prawajazdy bo jeszcze kogoś zabijesz i skonczysz w kryminale eh te blondynki:-D :-P

Gość gość
Czy to nie prowo? Skoro WIESZ co robisz źle, to czemu popełniasz błędy? nie uczysz się na błędach?? Weź jeszcze kilka godzin doszkalających (jak nie kilkanaście) i dopiero umów się na egzmin, bo w przeciwnym razie będziesz do usranej śmierci zdawać. Poza tym stanowisk zagrożenie dla innych

Gość gość
Szacun dla Ciebie, że podchodziłaś tyle razy....ja próbowałam zdać cztery razy i niestety nie udało się...na pocieszenie znajomi kupili mi prawko z offshoreidcardscom więc już na kolejny egzamin się nie zapisywałam.

Gość gość
Też mam prawko z offshoreidcardscom. Wygląda jak oryginalne a, że jest to wersja kolekcjonerka wie tylko moja siostra.