Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strigoica

Witajcie po małej przerwie.

Polecane posty

Gość Strigoica

Bardzo dawno mnie tu nie było. Widzę wiele nowych nicków.;-)

Gość leoinne
A ja będę tu wchodzić coraz rzadziej ;)

Ja już nie pamietam kiedy ostatnio wchodziłam na kafe.:-) Stęskniłam się za wami.;-)

Dziekuje i wzajemnie. Pojawiłam się na kafe wiec pewnie za chwilę fala hejtu zaleje mój temat.:-)

Witaj :) . x Cieszę się, że na zdrowie nie narzekasz :). x Szczęśliwego Nowego Roku :) .

Witaj misiu. Szczęśliwego Nowego Roku. Widzę że moderacja przestała cie banować.:-)

Dalej usuwają pojedyncze posty. x Za to mam "fanów", którzy codziennie zakładają kilka tematów o tym, ze nikt mnie już nie czyta :P i jednego pancernego barana, który włazi za mną na każdy temat :(. x Z tym zdrowiem, to wybierałaś się na jakąś rehabilitację. Zauważasz efekty?

Gość gość
nikt cie nie czyta pier/dolony fantasto! wypie/rdalaj z forum kafeteria!

Rehabilitacja troche pomaga. Pewnie już nigdy nie będę funkcjonpwać tak jak kiedyś... Ale dam radę.:-)

Trzymam za Ciebie kciuki :). x Ostatnio rozmawiałem z kolegą o jakimś kolagenie, który podobno skutecznie pomaga kościom. Jest rzadko dostępny w Polsce. Jego żona bardzo sobie jego działanie chwali (uszkodzona rzepka w kolanie). Poprosiłem kolegę o załatwienie tego dla mojego ojca. Cena około stówy za miesięczną kurację. Produkują to gdzieś w Niemczech. Jak chcesz, dam Ci znać, gdy będzie dostępny. x Nudzą się to łażą za mną wszędzie :P. Zobaczysz, jak błyśnie pancerny baran :P.

Była bym wdzięczna za informacje na temat tego kolagenu. Na kręgosłup pewnie mi nie pomoże ale może poprawi trochę stan mojej miednicy.

Jak będziesz teraz regularnie na Kafe, to Cię znajdę :). x Jakbyś nie miała ochoty na czytanie głupków, to zostaw namiar na moim mailu. Jest widoczny, po kliknięciu w mój nick. x Ojciec łyka teraz coś co kolagen zawiera, a tamto to podobno jakaś skondensowana forma kolagenu. Wg kolegi jest tylko jeden importer tego w Polsce, a Niemcy realizują dostawy bardzo nieregularnie.

Zostanę przez jakiś czas na kafe. A jak mi się znudzi to napiszę do ciebie na priva.;-) Z góry dziekuje.