Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że można ustalić czy facet zdradza bez podsłuchów i detektywa ?

Polecane posty

Gość gość

wlasnie czytam na stronie pewnej firmy ktora wspolpracuje z sądami, robią ekspertyzy sądowe po wypadkach, zabojstwach itp, badania wlosow i moczu na narkotyki oraz wlasnie testy zdrady , nazywa sie to ''Diagnostyka mikrośladowa na udowodnienie zdrady z opinią biegłego sądowego'' :classic_cool: do badania potrzebna jest bielizna potencjalnego zdradzacza (np w dniu w ktorym podejrzewacie ze dyma kochanke albo prostytutke) , na fiucie zostaną mu mikroślady k***y i przeniesie je na majtki

Gość gośćinspektorgadzet
Taki zestaw mozesz nabyć w internecie na stronach zagranicznych:-)):-))

Gość gość
Mam jeszcze prostszą metodę. Mówisz poważnym tonem "zdradzasz mnie, widziałąm cię/koleżanka cię widziała/etc". JAk facet jest wyraźnie wystraszony, ma coś na sumieniu, a przy odrobinie szczęścia sam się przyzna "to nic takiego" :D

Gość telimena321
Tyle, że takich "dowodów" nie da się wykorzystać w sądzie, bo jedynie materiał zgromadzony przez licencjonowane biuro detektywistyczne stanowi dowód dla sądu... Dlatego lepiej zapłacić dobremu detektywowi za takie sprawy (słyszałam, że Lampart jest w tym dobry http://www.lampart.co/oferta/oferta-dla-osob-prywatnych/sprawy-rozwodowe/ ) by walczyć o swoje racje w trakcie sprawy, w tym również o podział majątku.