Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miał być delikatny Anal

Polecane posty

Gość gość

a wyszło jak? ze rżnął mnie co raz głębiej i mocniej az sie spuscil. Co ciekawe, spodobalo mi sie to, bo maz ma jak zwykle opory. Ktos chetny na seksn, ale tylko analny z dominacja?

Gość gość
Miałam koleżankę z mężem anal nie ale z innymi tylko troje czasami czworo kolejno. Skończyła na hirurgii z krwotokiem z o***tu .Kolega męża hirurg powiedział ze to choroba gejów i zostawił szatę.

Gość gość
Kolega chirurg dobrze prawi.

Gość gość
A to ciagle namawianie do anala to juz jest do zerzygania. Zadna normalna kobieta nie pojdzie w zaden anal. Bo to patologia :)

Gość gość
żaden normalny facet nie będzie chciał analu, bo są przyjemniejsze miejsca dla penisa niż dupa :P

dupa jest fajna bo to dziura i ociera sie o kobiete bo jej dziura to jej dziura czyli to ona czyli to fajne ale anal tylko w gumie hehe

Gość gość
moja dziewczyna mowi/ze jest dziewica i sie boi seksu. ale chce anal i wytrysk w niej, why?

Lubię ten rodzaj sexu i miałem kilka partnerek, którym bardzo sprawiał przyjemność. Odpowiedni partner, odpowiednie przygotowanie, przede wszystkim brak pośpiechu oraz dobre nawilżenie i można sprawić kobiecie mega satysfakcję. Jeśli spodoba się ten rodzaj sexu to polecam także zabawę wibratorek + facet analnie. Nie potrzeba wtedy drugiego mężczyzny a można mieć jeszcze więcej przyjemności. Jeśli jakaś kobietka była by zainteresowana to chętnie pomogę poznać ten rodzaj sexu :)

Jeśli to nie sprawia Tobie satysfakcji to czemu nie mówisz o tym partnerowi? Mimo, że tyle razy próbowałaś to nadal jest nieprzyjemnie? Zwykle na początku kobietom nie sprawia to dużej satysfakcji, potem powinno być znacznie lepiej chyba, że Twoi partnerzy to tylko chcą sobie p*****ać i jest im bez różnicy z kim to robią i jak to robią.

Gość gość
byłabym glopia jakbym to zrobila, nie pooj***lo mnie jeszcze tak