Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym poznac faceta ktory jest w pewnym stopniu wrazliwy i empatyczny

Polecane posty

Gość gość

a do tego lubi szczuple z malym biustem

Gość gość
Ja jestem bardzo wrażliwy i empatyczny, nie przeszkadza mi jakoś szczupła sylwetka u kobiet i mniejszy biust, ale chyba wolę zostać sam.

mam głos, który zachęca. jak mniemam lubię wdawać się w sprawy publicznie. cenie prawdę i otwarcie się otwieram. wypada albo nie wypada ale cóż napisze publicznie w słowach kilku, które sama poważysz.. na wstępie od razu może się to C nie spodobać ale wspomnę iż jestem prawy. Jestem młody niedawno skończyłem jakie to słynne 18 lat, zdjąłem kajdany tej dziecinności i może i naiwności. Także zesłany zostałem raz jeszcze teraz pod postacią dojrzałego i mężnego już 18 latka, który niczego się nie boi. Tymczasem rząd się nie zmienia, nie wdaje się w barowe imprezy czy też szczęśliwe kościelne przyśpiewki. Ja w moim biegu życia czynie dobrze, poznaję uczniów i szukam takich, którzy chcą mnie słuchać. nie biorę za to pieniędzy. lecz owszem jednakowo chciałbym się zapytać w czym ludzie dobzi czy zli mają poznawać takich jak ja? jestem skromny, niefałszywy, nie jestem pól inteligentem.. dużo tego mógłbym objawiać, niby to prawda dowodna. może już Cię psuć zacząłem. pewnie zdążyłaś się poznać teraz śmiem się spytać.. ujmę to w kilku słowach, nie chcę Cię obrazić, być może jesteś mniej seksualnie otwarta Mieszkam aktualnie w mieście, pod Toruniem. Kujawsko Pomorskie tereny, piękne, które nie raz na złego nabawiły i nie jednego zepsuły. jestem dojrzały, lubię ujmować kobiety moją prawdą i niezawodnością. moje oczy są niebieskie a włosy blond, sylwetka silna i zdrowa. przypuszczam też, że i wiedza nie z drzewa. nie mam syna, nie mam córki a jednak przyszedłem tutaj aby kogoś poznać i może kiedyś to zmienić nie szukam obojętnej. nie szukam przyzwoitej zwłaszcza iż jestem w tym wieku. chcę byś odznaczała się mądrością i nie robiła dziwactw. mam nadzieje, że coś wzniosłem. Z godnością się z Tobą żegnam. z Tobą droga kobieto, która zdajesz się czymś wyższym, czymś nade mną, zwykłym mężczyzną. Jestem zupełnie wolny i umiem żyć :)

Gość gość
ja lubię szczupłe z małym biustem i co?

Gość gość
Ja tez jestem szczupła z małym biustem:-)) i zyje. Swiat sie nie zawalił od tego:-))

Gość Prawicze infinite
Ja jestem wrażliwy i empoatyczny bo kiedyś oglądałem sporo telenowel.;)

Gość gość
moja żonka ma 38 lat i ma49kg.więc jest szczupła,ma biust b.Ma najpiekniejszy biust jaki widziałem,uwielbiam go,ona oczywiście chciała by mieć większy,ma super zgrabne ciałko,szaleję za nią już 14lat.

Gość gość
Chętnie autorko skradłbym ci serce i wypełnił nasze połówki

Gość gość
up

Gość gość
Skąd jesteś i ile masz lat?