Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce mieszkac z facetem przez psa

Polecane posty

Gość kosz
Mam takich znajomych. Gdy kupili mieszkanie, On zabral swojego duzego psa. Wczesniej mieszkał w domu, wiec pies nie jest przyzwyczajony do stalej pory spacerow i życia w ciasnym m3. Kolezanka jest dość pedantyczna, zloscila sie gdy swieżo po remoncie pies coś nadgryzł. Wczesniej wyjezdzali gdy mieli ochote, teraz niestety dostosowują do psa. Między nimi jest ciągły spór o opiekę nad zwierzakiem.

Gość gość
no niestety moj zwiazek tez sie prawie rozpadl przez psa. egoizm twego faceta siega zenitu!

Gość gość
Tyle hałasu o psa! Kobiety mają gorzej ze znalezieniem kogoś, a psiarzowi na pewno jakaś psiara się trafi. Należy unikać powodów do konfliktów, miłośnik zwierząt nigdy nie znajdzie wspólnego języka z pedantką, której przeszkadają zwierzęta, ani z astmatyczką alergiczką, musi szukać szczęścia gdzie indziej :-P

Gość gość
kazda dziewczyna lubi czystosc wiec nie ma co nazywac normy pedantyzmem

Gość gość
Jestes idiotka.Jak w ogole mozesz brac pod uwage, ze odda swojego ukochanego psa? Kretynka. Gdyby moj facet nie akceptowal mojego psa, rozstalabym sie z nim w 3 minuty. Odejdz Ty lepiej od tego faceta, a on niech sobie znajdzie jakas milosniczke zwierzat.

Gość gość
też bym nie była z facetem przez psa, pies w domu,, z takim syfem mieszkać, no nie, to tak jakby domownicy chodzili bez majtek, obcierali cipą, jajami wszystkie kanapy, fotele, podłogi. Ten smród z niemytego pyska, z niemytej dupy psiej, no nie, tylko nie to.

Gość gość
''Każda dziewczyna lubi czystość"...w życiu nic głupszego nie czytałam. Miałam pecha mieszkać w czasie studiów z taką, która nie mylą zębów regularnie i śmierdziało jej z ryja gorzej niż mojemu psu. Inna z kolei chodziła w majtkach tych samych przez kilka dni i je wąchała czy jeszcze bardzo nie śmierdzą, obie nie lubiły psów i kotów, a same śmierdziały :-) Rozumiem, że można nie lubić zwierząt, ale jak można nie lubić własnego ciała i o nie nie dbać :-)