Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzą wam się prawidziwi mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość

Jedźcie do Niemiec, tam tysiące ciapatych macho zaczyna już gwałcić, molestować i okradać kobiety w ilościach hurtowych, niebawem żadnej nie przepuszczą :)

Gość gość
Wczoraj właśnie czytałam artykuł na ten temat i aż nie mogłam w to uwierzyć, że faktycznie takie rzeczy są możliwe. Coś przerażającego, a najgorsze że wciąż przyjeżdża do Europy tysiące uchodźców i są wpuszczani bez żadnych ograniczeń.

Gość gość
smarujcie d**y szmalcem :classic_cool: beda grupowe g***ty na Polkach :( ja mam pozwolenie na br mi chooya zrobią

Gość gość
smarujcie d**y szmalcem :classic_cool: beda grupowe g***ty na Polkach :( ja mam pozwolenie na br mi chooya zrobią ciapate k****y przekonają się co znaczy wk*****ony polak :classic_cool: jak podskoczą :classic_cool: Polakowi szkoda rozwalac łeb brudasowi nie szkoda :classic_cool: chyba ze dobre kebaby smaży

Gość gość
doopa kobieca to nie męska, tylko patrzą by je gwałcić

Gość gość
:classic_cool: facetów też będą gwałcić :D ale bardziej kobiety.. juz widze te nastolatki gwalcone jak te brudasy przyjada.. o krótkich ciuchw bo g***ty bedo

Gość gość
idźcie w choooy z tym pierd*eniem, ja tego g****a nie chce u siebie i nie pozwole by takie bydlo mi się mialo panoszyc na dzielni, chłopaki już sie zajmia obrona naszych kobiet!

Gość gość
Ja już mam prawdziwego mężczyznę -Wiocha ^^ powiedział że jeśli tknie mnie jakiś arabski skurwiel mu osobiście wepchnie w dupę karabin i nim go wyrucha aż do wytrysku :D (dla niekumatych -strzeli z pistoletu mu w dupe)

Gość gość
Ja już mam prawdziwego mężczyznę -Wiocha ^^ powiedział że jeśli tknie mnie jakiś arabski skurwiel mu osobiście wepchnie w dupę karabin i nim go wyrucha aż do wytrysku :D (dla niekumatych -strzeli z pistoletu mu w dupe) mój mściwy słodziak :D

Gość gość
Włocha* XD

Gość gość
Patrząc po pisowni to chyba w bravo girl go znalazłaś.

Gość gość
No tak Włosi tacy odważni, a sami sobie nasprowadzali tego badziewia do własnego kraju :P