Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Atmospheric black metal to niesamowita muzyka

Polecane posty

Gość gość
Mizantropiaodraza a zauważyłaś u fanów metalu w trakcie koncertowej ekstazy wzmożone wzwody ich penisów? czy fankom metalu np. Tobie twardnieją sutki?

Gość gość
Black metalu nagle znika z tego świata...co wtedy zrobisz?

Gość gość
Jej nie twardnieją bo jest metalową dziewicą :D

16:04, zbyt abstrakcyjne pytanie. Niby na czym miałoby polegać to zniknięcie? Że budze się, i nie ma black metalu? to równie dobrze możesz zapytać, co bym zrobiła, gdyby objawił mi się lucyfer niczym archanioł gabriel Maryi i powiedział, że urodze Antychrysta, syna szatana. To wtedy bym mu powiedziała, że nie mam swojego Józefa i ludzie będą na mnie krzywo patrzeć, że jestem w ciąży i nie wiadomo z kim, pewno się puszcza :(

Gość gość
Też mi się tak wydaje.Te gitary,syntetyzatory,klawisze równocześnie tworzą niesamowitą atmosferę.Znam ten gatunek metalu też,chyba łączy elementy black metalu z muzyką ambientową cz y dark ambientową,nie wiem.Na bardziej znam Burzum,Wolves in The Throne Room,Negura Bunget z Rumunii od czasu jak byliśmy z psem na wystawie"Dracula Show",jeszcze od niedawna Blut aus Nord,Darkspace, Lunar Aurora,Fen,Alcest,Drudkh,dużo tego ,jeszcze Summoning czasami też i nie pamiętam jak się nazywa cała reszta,w sumie warto poznawać ciągle muzykę metalową,bardzo bogatą i różnorodną,a nie słuchać tylko tych najbardziej znanych,bo to nudne:-P

Gość gość
Czego ten typ tak się do ciebie przykleił?Chciał od ciebie czegoś i go olałaś?Teraz ma ból doopy i się mści:-P

Gość gość
Man of the moon posłuchaj sobie zespołu Monolit,na YTjest takie arcydzieło z dedykacją dla ciebie"S********j":-D

Gość gość
On the moon ofiaro losu

Gość gość
no i co się wielkiego stało?a może to jakieś wredne babsko pisało

Gość gość
A teraz sobie słucham zespołów black metalowych z Izraela:-PSą 3,Arafael,Dagor Dagorath i Melechesh:-P,ci grali nawet w klubie Progresja