Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staranie o dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 22 lata staram się juz od roku z narzeczonym o dziecko i ni. Juz nie wiem co mam robić. Byłam u lekarza i niby wszystko jest ok/

Gość Endometka
A partner? Robiliście badanie nasienia?

Gość gość
Nie nierobilismy jeszcze

Gość gość
Możliwe że ma za mało plemnikow, bylo w tvn w rozmowy w toku jak przeprowadzali badania i poznawali wyniki, i chlopak mial 2 % na 100 , i baba prowadząca poradzila im zeby sperme wstrzyknąć w fiolki i zamrozic na 72 godz, ze sie rozmnozą wtedy

Gość Endometka
Może warto to sprawdzić, jeśli obojgu Wam zależy na maleństwie to mąż nie powinien mieć z tym problemu, koszt jest niewielki bo około 40 zł za podstawowe badanie... Trzymam kciuki i skromnie proszę o to samo :)

Gość gość
Dziekuj***ardzo:) a czy wiek ma znaczenie bo jest starszy ma 32 lata ja 22. Planujemy slub ale najpierw dzidzius bo i tak nie wchodzi. Dodam tez ze mam przesunięta macice moze to jeszcze wpływa na niekorzyść ?

Gość Endometka
Kurcze nie do końca wiem co i jak z przesuniętą macicą, ale myślę że jak zapytasz ginekologa to na pewno wszystko Wam wyjaśni - może jakieś konkretne pozycje doradzi... Sama oprócz innych "nieprzyjemności" mam tyłozgięcie, ale to raczej nie jest moim głównym problemem, choć zapewne nie pomaga... Pozdrawiam i przestałam garść ciepłych myśli :) powodzenia :)

Gość Endometka
32 lata to nie tak wiele :)

Gość gość
Dziekuje wam bardzo za porady :)

Gość gość
Endometka równiez trzymam za was kciuki a Ty od kiedy starasz sie o dzidziusia? :)