Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki warte polecenia

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Może fajnie byłoby się powymieniac doswiadczeniami na temat kosmetykow! Piszcie co według was jest godne polecenia i sprawdzone przez was tzn. tusze do rzęs pomadki podkłady pomadki kremy do rąk itp. ps. jaki tusz byście mi poleciły

Gość gość
Zależy jaki jest twój budżet. Mogę z czystym sumieniem polecić kosmetyki Golden Rose. Szczególnie pomadki matowe i lakiery z serii color riche. Podkład - Revlon colorstay.

Gość gość
cena się nie liczy! ! wolę mieć mniej kosmetyków a lepszej jakości

Gość Julkablondi87
Krem do rąk polecam Ambre Botanicals, najlepszy jaki używałam. Tusz uwielbiam Guerlain taki z dwiema szczoteczkami pomadki też Guerlain lub Mac. Podkłady ulubione Guerlain Perfection, Estee Lauder Double Wear i Armani Luminous a z tańszych Revlon.

Gość gość
Jeśli chodzi o kosmetyki pielęgnacyjne polecam cała oferte marki http://scananida.com.pl/ Ich kosmetyki są naturalne, nie podrażniają i mają naprawdę cudne działanie :)

Gość gość
U mnie ostatnim hitem godnym polecenia jest peeling do stóp z naturalnym pumeksem Bielendy Happy End. Mam go od niedawna, ale skutecznie usuwa stwardniały naskórek, zmiękcza zrogowacenia i zgrubienia. Ma orzeźwiający zapach i racjonalną cenę, chociaż dosyć trudno go kupić stacjonarnie.

Gość aniolek_fiolek
Maskara Loreal FLW Sculpt jest moim hitem. Rzęsy wygladają jak sztuczne, ale w tym pozytywnym znaczeniu. Są mega pogrubione i wydłużone, bardzo zagęszczone :)

Gość alamisia
owszem równiez mogę polecić ten tusz, stosuje od ponad mc-a ale nie powiem,zeby pogrubuła [dla mnie to akurat ok] po porstu przeczesuje formułą rżesy i daje lekki efekt

Gość aniolek_fiolek
Mi się wydaje, że jest taki efekt pogrubienia. Może bardziej zagęszczenia? To chyba zależy od rzęs :)

Gość mirianda
Mnie to nawet za bardzo nie interesuje, czy to pogrubienie, czy wydłużenie. Sama używam tego tuszu już od blisko miesiąca i polecam bez dwóch zdań! Do tej pory nie miałam takiego tuszu, który bez doklejania czegokolwiek dawał efekt sztucznych rzęs.

Gość gość
Kosmetyki to szajs, który powoduje choroby. Jedyne warte polecenie to szare mydło i kosmetyki dla dzieci, choć też nie wszystkie.

ja jak alamisia wolę zagęszczenie i rownomierne nałożenie tuszu , niż pogrubienie, ale to kwestia gustu ;]

Gość Bodna876
Jeżeli szukasz kosmetyków dobrej jakości, sprawdzonych, bezpiecznych i skutecznych to z całą odpowiedzialnością mogę Ci polecić https://musecosmetics.eu/. Od dłuższego czasu uzywam ich tuszu do rzęs i efekty są widoczne.

Kosmetyki warte polecenia to z pewnością VICHY. Kosmetyki apteczne, z bardzo treściwymi i dobrymi składami. Nigdy się jeszcze na tej marce nie zawiodłam. Fakt kosztują trochę więcej, ale płaci się na pewno za jakość.

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam świetny tusz do rzęs w rossmannie - studio lash designer z miss sporty. :) był w szafie jako nowość, akurat się skusiłam na promocji. bardzo ładnie rozdziela i wygląda naturalnie.

Ja lubie lovely, golden rose. To nie sa drogie kosmetyki, a fajnie sie sprawdzaja. z golden rose najbardziej lubie produkty do brwi, uzywam zestawu eyebrow styling kit, dzieki ktoremu przeprowadzam pelna stylizacje brwi i efekt utrzymuje sie bez problemu caly dzien. z tej marki lubie tez pomadki, z lovely tusze do rzes sa fajne

Gość gość
polecam profil na instagramie ONATOSPRAWDZILA dziewczyna testuje i poleca rózne kosmetyki do pielęgnacji jak i makijażu! Pozdrawiam :)