Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ściany o***tu krwawienie odparzenia

Polecane posty

Gość gość

Witam! Bardzo prosze o powazne potraktowanie tematu. Choruje na zespol jelita drazliwego. W moim przypadku objawia sie on nadmiernymi biegunkami. Stosuje srodki na biegunki - w jednym dniu dzialaja w innym nie. Juz sie przyzwyczailam d takiego zycia :) Jednak jest pewien problem. Jak niestety srodki nie dzialaja, to wiadomo w kibelku jestem non stop. Potrafie kilkanascie razy dziennie podcierac sie papierem toaletowym ... no i wlasnie ... przez te biegunki robia mi sie odparzenia, ranki w odbycie z ktorych poleca czasem kropleki krwi. Wiem, ze sa zele ktore regeneruja sciany o***tu itp. Moze potraficie cos polecic ? :)

Gość gość
Kup sobie masci na hemoroidy, moj ojciec uzywa PROCTIS M i sobie chwali. One lecza zapalenie sluzowki i dodatkowo goją rany :)

Gość gość
A jakie masz życie, spokojne i ustatkowane czy stresujące? Pytam bo mój maz też ma to schorzenie. Lecz dziewczyno to prosta droga do nowotworów jelita Próbowałas wykluczyć alergie, nietolerancje itp?u mojego M. Była tylko helicobacter. Ale po wyleczeniu hp jest dalej to samo. Odpuszcza mu tylko na wyjazdach albo kiedy wszystko się układa po myśli. Rzadko. Ja wiem ze tona tle stresować, mąż ma własną działalność która coraz gorzej przedzie, kiepsko w zasadzie.

Gość gość
Smaruj sobie tłustą maścią dla niemowląt np alantan maść, ale najpierw prysnij jakimś odkazaczem np octenisept on nie piecze.

Gość gość
tyle ile ja badan mialam tosie w glowie niemiesci wszelkie badania kalu helicobacter tez nietolerancje tez alergie tez wszytsko wyklucozne