Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka1986

Zdrowy sposób na odchudzanie bez uczucia głodu?

Polecane posty

Gość kaśka1986

Hej znacie jakąś dietę na której nie trzeba się głodzić? Nie zależy mi na bardzo szybkich rezultatach, chce powoli wrócić do moje wagi sprzed 2 lat... Jakieś pomysły?

Gość gość
Hej, Ja stosuję dietę z koktajlem odchudzającym. Produkt nazywa się LINEAVI i jest to produkt bardzo podobny do popularnego Almased, tylko, że jest bardziej naturalny i lepszy w smaku :) Zaczęłam ich 2-tygodniowy program właśnie, podzielę się z Wami rezultatami po zakończeniu! :-)

Gość gośćKizia
Po kilku latach różnych prób odchudzania, metodą, która faktycznie przyniosła fajny efekt, okazało się być foreverslim, ale oczywiście nie samo. Wprowadziłam na stałe, codzienne duże ilości ruchu. Zmieniłam dietę, zniknęło dużo szkodliwego jedzenia. I tak właśnie udało się tracić na wadze.

Gość gość
Bez glodu to tylko dieta lchf - low carb high fat.

Gość gość
odkąd pamietam borykalam się z nadwagą i teraz mimo że stosuje nowy suplement 2 tygodnie mogę już go polecać każdej która ma taki problem jak ja miałam. Polecam Slimcea bo to pierwszy suplement który w takim stopniu wspiera moją kurację odchudzająca. Schudłam już 2kg przez 2 tygodnie.

Gość gośćiza
jeśli będziesz jeść 5 małych posiłków dziennie, regularnie to nie ma szans na uczucie głodu :) wybór substytutów produktów "zakazanych" jest naprawdę bardzo duży więc każdy może znaleźć coś dla siebie. u mnie to zadziałało i zaczęłam w końcu chudnąć ale do tego stosowałam tabletki które nazywają się iqgreen, mają bardzo dużą zawartość zielonej kawy czyli świetnego spalacza tłuszczu także pomogły mi osiągać 2 razy takie efekty.

Gość hila345
Zawsze dziwiłam się koleżankom któe stosowały głodówki. Skuteczna dieta nie oznacza ciągłego uczucia głodu. Ja poprosiłam o pomoc dietetyczkę i mimo diety ciągle czuje się syta. Poza tym trenuje biegam. W zdrowym ciele zdrowy duch. Używam też drążka do podciągania http://www.marbo-sport.pl/pol_m_Sprzet-silowy_Urzadzenia_Drazki-do-podciagania-1041.html

Gość paulakanka88
Ja też polecam jedzenie małych porcji często, a dla tych co nie mają czasu na przygotowywanie posiłków polecam koktajle zastępujące posiłki

Gość fiszka678
Ja jadam 5 posiłków i nie czuję głodu może to też dlatego,że przyjmuje suplementacje African Mango http://szczupla-kobieta.pl bo wcześniej strasznie mnie ssało a odkąd przyjmuję tabletki nie czuje głodu;) Schudłam już 16kg;) jeszcze drugie tyle ;) Trzymajcie kciuki;)

Gość gość
regularne posiłki, które sama przygotowujesz to klucz do sukcesu :) jedz co 3-4 godziny i najlepiej surowe, gotowane na parze lub grillowane. Ja dzięki temu już schudłam 10kg. Dobrze jest też zakupić sobie pojemniki na żywność (w http://porcelana24.pl/ masz spory wybór), które ułatwia przenoszenie własnego jedzenia :)

Gość gośćmakarena
U mnie po zastosowaniu Foreversli w ciągu 3 miesięcy waga spadła o 12 kg... licząc że po ciąży zostało mi 11 kg,to jestem jeszcze 1 kg na plusie w stosunku do tego co chciałam zrzucić... czyli jest rewelacyjnie