Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ile placicie pani do sprzątania

Polecane posty

Gość gość

W jakim miescie i jakie ma obowiazki? Bo sie nad tym zastanawiam ale nie wiem czy sie oplaca ?(wg mnie i meza :P) . Pytam się was bo glupio mi u zrodla,ze co w razie czego powiem,dziękuję z drogo?;)

Gość Bulcheria
Ja płacę 5k, ale ma do wysprzątania całą wille, moim zdaniem nie za dużo i nie za mało. Jest zadowolona i ja też jestem zadowolona.

Gość gość
Ja sprzatam. Mam placone 12 zl/ godz. Male miasteczko. Zwykle czynnosci,ktore sama wykonujesz. Nie gotuje. Jak np mam myc okna mam osobno placone za to. Sprzatam 2 razy w tyg.

Gość gość
A taka pani zbiera np.pranie i prasuje? Czy tylko odkurzanie zmywanie podlog,jak np.sprzatanie lazienki co obejmuje wtedy?

Gość gość
No oczywiscie to ty ustalasz.

Gość gość
Jak myslicie ile zaplacic za sprzatanie w miescie pod Warszawa, mieszkanie 50 metrów, srodki czystosci na miejscu, praktycznie nie ma durnostojek wiec meble z wierzchu do wytarcia z kurzu, podłogi odkurzyc, zmyc mopem, posprzatanie lazienki i kuchni (fronty szafek i blaty)? 50 zl bedzie okay?

Gość gość
mam dom ale ok 150 m2 . Pani która pzrychodzi w poniedziałek ( kurze , odkurzanie i mycie podłog , łazienka ) dostaje 100 zł a w piatek gdzie musi sie bardziej pzryłozyc dostaje 130 zł , Zaprasowanie we wtorek doodatkowo ok 5o-70 zł . Mycie okien tez dodatkowo 100zł . na miesiac wychodzi ok 1200 zł , zawsze mam czysto gdy wracam z pracy i poprasowane . Piore sama bo nie widze tego by robił to ktos inny podobnie z gotowaniem

Gość gość
gość dziś Jak myslicie ile zaplacic za sprzatanie w miescie pod Warszawa, mieszkanie 50 metrów, srodki czystosci na miejscu, praktycznie nie ma durnostojek wiec meble z wierzchu do wytarcia z kurzu, podłogi odkurzyc, zmyc mopem, posprzatanie lazienki i kuchni (fronty szafek i blaty)? 50 zl bedzie okay? x moim zdaniem mało - min 80 zł ale dalałbym 100 zł gdyby sie przyłozyła

Gość gość
5zł/h

Gość gość
5 zł ? to teraz postaw sie jako ta pani sprzatajaca - pracowałbys za 5 zł na godzine ? zapewne NIE

Gość gość
za 5 zł to do widzenia

Gość gość
150 zł za dzień. Dwa razy w tygodniu przychodzi. 1 dzień sprzątanie a drugi prasowanie. a umycie okien płacę ekstra. Ale to dom 200m pod Warszawą i takie stawki.

Gość gość
Ja z*********m sama. Kiedys dorabiałam na sprzątaniu i też wtedy dostawałam 5zl/na godzinę i nikt mi nie chcial dać więcej.

Gość gość
to chyba bylo dawno

Gość gość
3 lata temu

Gość gość
Ja płaciłam 100zł za mieszkanie 49m, ale sprzątanie zajmowało max 4,5h.

Gość gość
A jeśli nie wiesz ile płacić to daj ogłoszenie, panie same się do Ciebie zgłoszą i zaproponują swoją cenę. Wtedy będziesz wiedziała.