Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 dzieci 2 różne matki

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie mój były partner jest po rozwodzie z była żona mają córkę również że mną ma 2 dziecko nie jesteśmy już razem jego dochód brutto to 16607,35 rocznie swoją pierwszą córkę zabiera na 2 do 3 nocy do siebie naszego syna nie zabiera bo ma 6 miesięcy ale przychodzi do niego 3-4 razy w tygodniu jak powinnam obliczyć wysokość alimentów ile należy się mi a ile jego byłej żonie nadmieniam że jego była żona ma przydzielona opiekę natomiast często oprócz piątku soboty i niedzieli kiedy ma córkę na noc musi odbierać ja również że szkoły w poniedziałki środy i czwartki i jest z nią do późnych godzin wieczornych a jej mama odbiera ja około 21-22 i tylko zaprowadze do szkoły hak w takim wypadku obliczyć alimenty

Gość gość
16 tysięcy rocznie??? Z tego się wyżyć nie da nie mówiąc płaceniu o alimentów na dwójkę dzieci.

Gość gość
tobie sie nic nie nalezy jesli chodzi o scislosc,alimenty sa dla dziecka,tylko ty mozesz nimi dysponowac.Rodzice oboje maja takie same prawa lozyc na dziecko,a nie tylko oczekiwac.Masz dziecko,wiec do zlobka i zarabiac na nie tez,a nie wyciagac tylko rece po pieniazki od ojca dziecka.Sad ustala ile dziecko moze dostac,po zliczeniu dochodow,ale z tego co widze,to te dochody marne i jeszcze 2dzieci:Dwiec do roboty i to mig:)

Gość gość
Były do roboty ciupasem, niech dorabia po godzinach :P

Gość gość
Spłodził dzieci, to jazda na nie zarabiać.