Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zdać teorii na prawko.

Polecane posty

Gość gość

Wysiadam. Dostaje nieraz pytania o hamulce motoru, nic nie ma to wspólnego z kategorią B.

Gość gość
Może masz złe materiały do nauki? Niestety teraz te pytanie są bezsensowne i dużo z nich nei ma nic wspólnego z kat B. Z ksiazki i płytki, z której ja sie uczyłam, było naprawde sporo tych samych pytań, które miałąm na egzaminie.

Gość gość
Miałem dzisiaj kilka podejść, ostatnio zabrakło mi 5 punktów. Dostaje dziwaczne nieraz pytania, każda odpowiedź praktycznie może być prawidłowa. Facio mi dzisiaj mówił, że co tydzień zmienia się baza pytań na stronie ministerstwa.

Gość gość
A z czego się uczysz w domu?

Gość gość
Przeglądałem sobie działy ze zdamyto.pl. Przedtem robiłem sobie różne testy z innego źródła. Wyniki oczywiście miałem prawidłowe, tzn zaliczone. Ale tam dostaje nieraz pytania, których w ogóle nie znam, np z tymi hamulcami w motorze, nigdy się z czymś takim nawet nie zetknąłem. I wiele innych dziwacznych pytań. W niektórych , odpowiedzi są praktycznie takie same, nieraz już strzelam, bo naprawdę ciężko. Ostatnio przede mną zdawał taki gość, ale chyba na C robil i też się wkurwiał, mówił, że specjalnie dają takie pytania, aby uwalić kursanta.