Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retno

Program dla biur nieruchomości

Polecane posty

Gość retno

Jeśli ktoś z Was ma swoje pośrednictwo nieruchomości to polecam skorzystać z nowego oprogramowania do sprawniejszego funkcjonowania i sporządzania ofert, danych i wielu innych kroków niezbędnych każdego dnia podczas sprzedaży. Po szczegóły zapraszam na http://program-dla-nieruchomosci.pl/

Gość gość
W mojej agencji nieruchomości korzystamy z programu nokazja.pl. Co mogę o nim powiedzieć? Oferty dodajesz z łatwością na własną stronę i serwisy zewnętrzne. Masz popularne opcje wbudowane, ale nie ma też problemu ze stworzeniem własnej bazy. Oferty też dopasowane do razu do klientów. Ułatwiony kontakt na poziomie multimedialnym z nabywcą. Poza tym działa szybko, nie ma błędów jakościowych, aktualizacje stałe, abonament śmiesznie niski biorąc pod uwagę efektywność. Dają za darmo okres testowy, więc polecam.

Gość Mistrzu
Odświeżę ten temat bo dalej aktualny. Szukam programu bo założyłem niedawno biuro nieruchomości. Może ktoś doradzi czy lepszy jest program rozbudowany i z tego co testowałem aż przeładowany typu asari czy galactica czy może coś nowoczesnego typu nexporter? Tu są plusy i tam są plusy, tylko nie wiem które są dodatnie a które ujemne :)

Gość gość
Mistrzu, tu jest dobry program, napisz jak go oceniasz www.roksa.pl