Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamussssia

Mam 27 lat i będę miała 3 dzidziusia ;)

Polecane posty

Gość gość
Autorka myślała, że będzie miała tu poklask, ale się zdziwiła i spier.....

Gość gość
Gratuluję! Masz to co chciałaś! Więc ciesz się tym a na innych miej wyjeb*ane. Ja chcialam mieć 2 dzieci przed 30. Obecnie 26 lat i 8 mcy syn. Moze jeszcze zdecyduje się na 2 ale to musze poprawić warunki mieszkaniowe najpierw :) pozdrawiam

Gość gość
I.

Gość gość
ja mam 33l i nie mam ani 1 i już pewnie się nie doczekam ,niezazdroszcze, ale uważam ze ty się przechwalasz za duzo

Gość gość
skoro masz mieszkanie 100m2 i masz 3 w drodze i wszyscy nie spicie zgniezdzeni na jednym tapczanie,to się chwalisz ze do 30 zdążysz jeszcze nar***** z 3 może, a ja mam w d***e dzieci, meza, żeby to mieć , czego tu zazdrościć ze 24 godz na dobę chodzisz z cyckiem na wierzchu i musisz karmić, a cycki jak flaki nie widzę tutaj niczego fajnego, twoja sprawa i tyle.

Gość gość
rób bachora za bachorem bo to twoja robota, no sory są takie baby co jedno co maja do roboty to klepanie dzieci, a maz zapierdala na nią, a ona tylko rodzi i jeszcze ciężko jej obiad ugotować, bo po co ty masz iść do pracy, jak mężuś zapracuje, a twoja robota to co rok to prorok, współczuje bo wszystko kosztuje, a jak ktoś tak klepie ach brak slow. Ty się chwalisz ze w domu siedzisz i mleko spuszczasz.