Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikon38

Brak zbliżenia zaczyna mnie męczyć ...

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego nie wychodziło? Pytałeś, co było nie tak?

Gość Nikon38
Podobno chodziło o dzieci . Ci mężczyźni chcieli założyć rodzinę , ona nie koniecznie . Zresztą przyjaźni się teraz z jednym z tych facetów ja zresztą też to nasz dobry znajomy . Oboje śmieją się z tamtego związku .

Gość gość
Dziwne, że z każdym chodziło o to samo. Słuchaj nic tutaj się nie wymyśli, musisz z nią konkretnie pogadać. Zapytać w prost, o jej potrzeby seksualne. Ile ona w ogóle ma lat?

Gość Nikon38
Za parę dni kończy 34 .

Gość gość
Kurcze, jestes pewny, ze ona nie jest aseksualna?

Gość Nikon38
Raczej nie jest . Z początku naszego związku kochalismy się niemal non stop nawet przed pracą jej się chciało . Na wszystko mielismy czas .Śmiałem się , że trafiła mi się super babka :) Niestety z czasem wszystko się zmieniło . Np ja wieczorem po siłowni ćwiczę , ona wraca i niby zwraca na mnie uwagę , pocaluje , ale na tym się kończy . W łóżku niby też , gdy ona coś czyta ją próbuje coś zainicjować to trochę się poprzytulamy i ona mówi , że musi spać , bo jutro ma ciężki dzień ...

Gość gość
Jakieś to dla mnie wszystko dziwne, naprawdę. Za szybko pochwaliłeś. Ja rozumiem, że po jakims czasie ludzie mogą miec mniejsze potrzeby, ale żeby przez trzy miesiące nic?

Gość Nikon38
Dlatego pytałem o radę . Jak z nią rozmawiać . Ja nie rozumiem kobiet . Kobieta kobietę najlepiej zrozumie , ale widzę , że trafiłem na taką z edycji limitowanej :)

Gość gość
Jestem kobietą i nie rozumiem, tak więc faktycznie trafiła Ci się taka z edycji limitowanej ;) Tyle że nie wiem, czy to dobrze czy źle, dla Ciebie.

Gość gość
A weekendy? Taka "szlafrokowa", leniwa niedziela z kawą podawaną do łóżka i pizzą zamówioną na obiad, żeby z łóżka nie było powodu wychodzić? Wyśpij się...seks po przebudzeniu, po kawie, po pizzy i po wspólnej kąpieli... Nie pomoże?

Gość Nikon38
Dziś już z nią nie porozmawiam, ale jutro na pewno .

Gość gość
gość dziś Dla mnie scenariusz idealny.

Gość Nikon38
No tak jak mówię , ona weekendy spędza na uczelni ( dokładnie co drugi weekend ) , czasami ja weekend spędzam z córcia. Ciężko to wszystko pogodzić . Marzę o takiej niedzieli :)

Gość Nikon38
Już nawet kiedyś myślałem , że ma jakiś kompleks , ogromny . Ale przecież staram się jej okazywać , że jest piękna itd ...

Gość gość
Napisze Ci jeszcze jedną rzecz, jesli teraz już macie takie problemy, to obawiam się, że lepiej nie będzie. To dopiero początki,a tu juz takie przerwy.

Gość gość
Temat to prowokacja i napisana przez kobietę:)

Gość gość
Kolacja i rozmowa nic nie zmieni:)